Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Wto 24 Lip, 2007 a taka fajna dziewczonka w środku :D
Przewiozłem się z mojej podlubelskiej wioski do miasta lublin w celu zanabycia 2 piw
Wracając wyjechałem sobie z zatoczki, i kulturalnie ustawiam się na prawy pas, z myślą że jak nikogo chętnego na lewym nie zobaczę, to skręcam w prawo i się przewiozę przez moją ex-dzielnice
patrzę i spoglądam we wsteczne lusterko, i niby jakiś tam kurdupel jedzie w moją stronę i z mienia pas na lewy...
widzę z pewnej odległości że to stare 106, i już mam nadzieje że to jedno z tych które w lbn są XSI chyba:)
podjeżdża, faktycznie taka wersja, a tu w środku super fajna dziewczonka
czarniutkie włosy, ładna buzia, widać że i figura jest jaka powinna;)
czekam grzecznie do zielonego żeby ją podenerwować jadąc obok, ale już na czerwonym dla pieszych wtargnął jakiś żul-rencista, więc ona i ja czekamy...
ruszamy spokojnie, zmiana na dwójkę(oczywiście jadę szybka w szybkę), ok 2.3 tyś obrotów, i słysze że koleżanka chyba nie chce na mnie patrzeć, więc kita
u mnie reakcja identyczna... jako że chwilkę wcześniej nacisnęła gaz, więc była ok maskę przede mną
cały czas dystans się zmniejszał i u mnie przy ok 5.5 tyś obrotów słyszę jak zmienia na 3, i w tym momencie łapię przewagę
do ok 100, 100kilkunastu dociągneliśmy i spokój
później jechałem 50 na wyjeździe z miasta, ale nie chciała już się ścigać
podsumowując wydarzenie, to mój pierwszy kill opisany tutaj ,a dziewczynka jeszcze kilku kozaków może zadziwić
ja chce jeszcze raz
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Wto 24 Lip, 2007
napisz do Jimka o korepetycje :570:
Sharx, kobieta w samochodzie często czuje się niepewnie ponieważ ciąży na niej właśnie stereotyp kobiety za kierownicą. Brak pewności siebie kobieta często nadrabia arogancją, co w tym właśnie wypadku mógło byc odebrane jako patrzenie przed siebie i ignorowanie Ciebie. Zrób wywiad, co i jak, a może ją jakoś złapiesz...
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
sharxhunter napisał/a:
Przewiozłem się z mojej podlubelskiej wioski
Raz w roku można
sharxhunter napisał/a:
podjeżdża, faktycznie taka wersja, a tu w środku super fajna dziewczonka
I tu skucha bo przecież wolisz chłopców
sharxhunter napisał/a:
podsumowując wydarzenie, to mój pierwszy kill opisany tutaj
No to jak sie czujesz po defloracji
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
JIMEK [Usunięty]
Marcel 08 napisał/a:
napisz do Jimka o korepetycje
dobre
sharxhunter napisał/a:
ja tego nie palę
nie dobre bo ja tez nic nie biore. % lubie.
Marcel 08 napisał/a:
to zacznij wciągać albo chcoiaż pić
bardzo nie dobre bo kto jak kto ale ty powinienes wiedziec jak wygladaja imprezy. ja kurturarny jestem. a jesli chodzi o wciaganie to owszem. nosem. ze swiatel kazdego.
sharxhunter napisał/a:
my spokojnie, zmiana na dwójkę(oczywiście jadę szybka w szybkę), ok 2.3 tyś obrotów, i słysze że koleżanka chyba nie chce na mnie patrzeć, więc kita
tiruriru...
wy miastowe takie żeśta do przodu że podywagować z wami nie nada...
Marcel [Usunięty]
Jimek napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
to zacznij wciągać albo chcoiaż pić
bardzo nie dobre bo kto jak kto ale ty powinienes wiedziec jak wygladaja imprezy. ja kurturarny jestem. a jesli chodzi o wciaganie to owszem. nosem. ze swiatel kazdego.
JIm01 a ja to o czym myslałem ..... ja ONLY JACK % no i wódke oczywiście no i piwko, ale i winka sie napije ... no dobra wszystko pije w sumie tzn cieplego % nie przyjmuje