Wysłany: Nie 29 Lip, 2007 Subaru Impreza WRX vs Mistubishi EVO IX
kumpel sie dal karnac. od razu spotkalem evo. na kazdym biegu mu odchodzilem o dlugosc. mowie wam. piepszony zoltek nie chcial sie scigac
adrenalina mi dalej pulsuje. jeny!
Ostatnio zmieniony przez JIMEK Nie 26 Sie, 2007, w całości zmieniany 1 raz
EVo chyba sie bujalo, a WRXem szedles wszystko, bo roznica miedzy tymi wozkami jest ogromna... Ale i tak fajnie sie tam masz.
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Nie 29 Lip, 2007
seryjne WRXy sa słabe ... łoiłem je swoim civiciem b16a1T :556: co nie zmienia faktu ze chciałbym miec tzn bede mial ale jeszcze musze poczekac - remont wazniejszy
Jakoś do mnie ten humor nie dotarł... Ja ze wsi jestem. Bedę analizował opis, żółtek=japoniec=żółte evo? Też mnie śmieszy... Bywało lepiej, poza tym nie żartuj ze EVO,ok!!!! :564:
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Wto 31 Lip, 2007
evo 9 i to jeszcze na jakis wiekszych enkeiach, wydech, w srodku maly zoltek i ruszal normalnie a ja palowalem
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Wto 31 Lip, 2007
ale powiem wam ze skrzynia subaru nawet nie lezala kolo miniakowej !! ciekawe jak ta z evo
ale powiem wam ze skrzynia subaru nawet nie lezala kolo miniakowej !!
Bo w 4wd tzeba się nauczyć wrzucać biegi, pewno CI szarpało?
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Czw 02 Sie, 2007
na poczatku, pewnie, z 1 na 2 ale tak po 4-5 zmianach juz wyczulem. chodzilo mi o precyzyjnosc przepinania! taki jakis pazdzierz. (uprzedzam ze porownuje do miniakowej skrzynki a mowiac naprawde obiektywnie ciezko tak miesista gdzies znalesc. ci co wąchali wiedza... ciekaw jestem czy w evo jest jakas lepsza