Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 23 Mar, 2006 Hania type R VS Saxo VTS
Wieczorkiem jade sobie spokojnie lewym pasem widze w lusterku ze cos dopierdziele wiec ja podłoga i jazda ,a ślisko było ,ale za to maly ruch. Koleś che mnie wyprzedzać to ja sie nie daje ale widze ze siedzi mi caly czas na dupie,wiec zjechalem ale wyprzedzić mu sie mnie nie udalo bo tym pasem jechala mazda wiec i tak musiał zjechać za mnie ,ale jak wyprzedziliśmy mazdę prawym to zaczlo mnie trochę doganiać , przy prędkości 180 moza Dziewczyna powiedziala ze jestem POPIR..... i ze wysiada i jedzie taxi do domku, wiec odpuściłem.
P.S
Prawie równo szliśmy pod górkę no może on trochę szybciej, ale i tak dostałem :562:
Ostatnio zmieniony przez Grzesiek VTS Czw 23 Mar, 2006, w całości zmieniany 2 razy
Kiedyś z kumplem szedłem po ulicy i szedł właśnie Miodek a mój kumpel tak głośno "Ty zoba, to chyba ten gostek z telewizora!!! " troche mi się głupio zrobiło bo miodek to słyszał... nie chciałbym się stać przedmiotem dyskusji w jego następnym programie...
A tak wracając do tematu to gratuluje mimo iż przegrałeś tak się zastanawiam czy dużo trzeba, żeby rozłożyć taką Hanie na łopatki... Kiedyś jak tatuś miał corvette to czułem się pewnie... teraz nawet nie mam od kogo pożyczyć samochodu, żeby dobrze poganiać i poczuć ten wcisk w fotel
Ja też bym VTS-em nie pogardził, co nie zmiania faktu, że konstrukcji było by raczej ciężko znieść 250 KM bez porządnego wzmocnienia. Podobnie jak mój golf przy 300 KM pewnie rozpruł by się na pół... bądzmy realistami panowie
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Pią 24 Mar, 2006
ja osobiści e obspawał bym karoserje.. ale np. jak czytam co maja zrobione saxofony w UK które mają po 240KM na kołah to nikt niewspominał o wzmacniainu karoserii.. ?? także saxo pewnie to wytrzymuej tylko po tygodniu jazdy z lekka skrzypi wszystko w środku
_________________ when the flag drops the bullshit stops