Potrzebuję zrobić przegląd w Preludce - wymienić olej, filtry oraz zdiagnozować i usunąć delikatne stukanie odczuwalne na kierownicy. Stąd moje pytanie (do Hondziarzy, ale nie tylko), który serwis Hondy w Warszawie (ASO lub nieASO) jest godny polecenia?
W sumie myślałem o pojechaniu do ASO, ale jeśli znacie jakieś hondowski odpowiednik Adamanta to może warto olać ASO i pojechać do prawdziwego specjalisty?
z tego co slyszalem i zaczynam zauważać to AutoWest na Ordona jest okej!
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Wto 14 Sie, 2007
tak chyba Auto West bedzie najbezpieczniejszy, ale czemu ASO?
moze specjalistyczny dobry warsztat wystarczy!
moze odezwij sie tam gdzie kumpel eM'a robił SWAP u moich kumpli w TRAXie
a mniej profesjonalnie wygladajacy, ale z głowa i porzadny wg mnie AUTO mechanika A.Ziółkowski +48501141458
naprawdę podchodzą pod to co mówi gaugan. Fajne profi podejście ale terminy maja zajebiscie długie teraz.. masakra... chcialem sie umowic to 3 tygodnie czekania:/ szok!!
natomiast jak bylem na przegladzie po zakupie ctra to Panowie zafundowali mi nowa chlodnice klimatyzacji bo poprzednia miala polamane blaszki od predkości:] także naprawde milo mnie zaskoczyli...
A! i nie wiem jak z innymi hondami ale jak dzwonie sie przedstawiam ctrem to lacza mnie zawsze z jednym typem - chyba sie opiekuje wszystkimi ctrami.
też tak mialeś Gauguś??
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
Ostatnio zmieniony przez lenny Wto 14 Sie, 2007, w całości zmieniany 1 raz