drugi staram sie wrzucic ale nie jest dosc ciezki i sie dlawi...
generalnie juz troche zapomnialem jakbylo ale poszedlem tam zeby troche pobuczec na chelsea a wyszedlem z usmiechem na twarzy. ale nie trylko dlatego ze nawet lampart kilka razy strzelil tak ze pilka poszla na aut (nieprzewidywalnie! ) wszyscy sie potykali o swoje nogi, murinio wygladal jak 60latek. Najwieksza reakcja publicznosci to jak beckham sie rozciagal i schylil sie po mydlo w publicznosc - pisk i szal.
PODSUMOWYWUJAC: ZENADA! ALE Z CHECIA BRALEM W NIEJ UDZIAL gD> gD> gD> gD> gD> gD> gD> gD> gD> gD> gD> gD> gD>
ta NIE ja NIE ja ..... na Polscacie sport pokazuja mecze z jakism skośnookim zespołem ... najpierw CFC meczyło i chyba wygralo 2-0 a 2-3 dni pozniej grał MU i poszło od tak 6-0 chyba ....
CFC miało 1 sezon gdzie byli poza zasiegiem przez 4misiace a potem stał sie bardziej niz mniej przecietnym zespołem .... zaluje tylko Shevy, bo byl dla mnie zawsze swietnym pilkarzem a teraz TRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGEDIA prawie tak dobrze = zle jak włodarczyk