auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Czw 23 Sie, 2007 Wypozyczalnia aut sportowych/rajdowych
Powiedzmy ze mam pomysl wypozyczyc sobie auto rajdowe do upalania na cały dzien w okreslonych warunkach i chcialbym wypozyczyc auto przygotowane do tego typu imprezki.Wystarczy zwykly hatch np 106... gdzie mozna cos takiego znalezc i ile to kosztuje?
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Czw 23 Sie, 2007
Nie wiem czy ktoś da wogóle taką możliwość wypożyczyć auto od tak do upalania. Zazwyczaj cena wypozyczenia jes uzależniona od tego w eliminacji jakiego cyklu chcesz wystartowac, czy jedziesz w PZMie RSMP GSMP czy chodzby w kjsie.
Wypożycza auta wiele wypozyczalni jak również kierowcy prywatnie swoje rajdówki- i myśle że ta druga opcja będzie troche tańsza i byłoby się łatwiej dogadać w sprawie takigo upalania. Tu przykład dużej wypożyczalni
http://art4u1.superhost.p...pozyczalnia.php
Fun Jazda Rafała Martona.. Tylko ze jezdzisz po torze w Slomczynie. Samochody z tego co wiem to jak narazie Golfy II Gti z kublami i klatkami, teraz zakupili 8 C2 VTS i tez beda dostepne tam do jazdy. Ale nie wiem jak to wyglada jesli chodzi o ceny.
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg