auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Czw 23 Sie, 2007
Ja bym zaglosowal na jakas mala partie ktorej nigdy nie bylo w sejmie jeszcze i ktora nie ma korzeni w partiach dotąd bedacych na scenie politycznej.
Moze w koncu UPR? Mam jeszcze jedna ale nie bede pisal jaka
_________________ Samochody to ZUO!
Marcel [Usunięty]
CHRZANEK napisał/a:
Nie ma na kogo.
A tlumaczenie sobie: "trzeba wybrać mniejsze zlo" do niczego nie prowadzi"
Polską polityke oglądam bo (niestety) jest śmieszna...
ale z drugiej strony wez pod uwage, ze potem jest frekwecja 30% i z tego wiekszosc to moherowe berety itp., ok ludzie na poziomie nie ida, bo mysla tak jak ty CHrzanku i potem jest burdel w kraju .... i rzadzi jakas samoobrona , LPR czy wPISdu .... wybory to w moim przekonaniu jakis jednak obowiazek i zawsze oddaje glos i wybieram najmniejsze zło i jest nim Korwin-Mikke - wole oddac głos na niego niz mam go wogole nie oddac i miec czyste sumienie ... z cegielki do tego burdelu nie dołozylem
ale z drugiej strony wez pod uwage, ze potem jest frekwecja 30% i z tego wiekszosc to moherowe berety itp., ok ludzie na poziomie nie ida, bo mysla tak jak ty CHrzanku i potem jest burdel w kraju .... i rzadzi jakas samoobrona , LPR czy wPISdu .... wybory to w moim przekonaniu jakis jednak obowiazek i zawsze oddaje glos
O rany,,, moherowe berety maja takie same prawo do glosu jak i ty Marcelu,
nie mozna ludzi dzielic na gorszych i lepszych.
Elita glosowala wczesniej na wspanialych liberalow, na super lewice, co z tego bylo widac, syf w Polsce dotad pokutuje.
A jak ktos jest len i mu sie nie chce to musi przyjac ze jest demokracja i ktos zaglosuje za niego.
Marcel [Usunięty]
nie dziele eM - podaje przyklad ze oni ida na glosowanie chocbym nie wiem co sie działo .... to tak jak bylo kiedys w komunie - OBIOWAZEK to OBOWAZEK - chodzi mi tu raczej o DYSCYPLINE
Marcel 08 napisał/a:
nie dziele eM - podaje przyklad ze oni ida na glosowanie chocbym nie wiem co sie działo .... to tak jak bylo kiedys w komunie - OBIOWAZEK to OBOWAZEK - chodzi mi tu raczej o DYSCYPLINE
No i co z tego? Ze chodzi Ci o te babcie co sluchaja radia maryja?
To Cie boli?
Marcel [Usunięty]
bron boshe - niech głosuja na kogo chca, ale chodzi mi tylko i wylacznie o DYSCYPLINE i potrzebe oddania głosu - i o to ze to okreslone grupy spoleczne ktore posiadaja ta dyscypline wybieraja nam rzad i prezydenta .... a tak sie dzieje z takim podejscie wg mnie jakie przedstwil Chrzanek .... kazdy ma prawo glosowac na kogo chce - wolny kraj, ale osobiscie nie znosze słuchac ludzi ( mam kilku znajomych) - ktorzy nie glosowali i narzekaja na to co sie dzieje ....