Wysłany: Wto 28 Sie, 2007 Sprzedam clio sport ewentualnie zamienie na cos drozszego,
Niestety zaczely mnie przyciskac powazne potrzeby inwestycyjne i musze zaczac rozwazac tymczasowa zamiane na tanszy/ sprzedaz mojego clio.
Clio gdzies w pimpie chyba jest i z watkow z lublina ('05 1sze miejsce, '06 3cie full seria), ogolnie wszyscy tu obecni chyba widzieli.
rok '00, czarne, 90tys przelotu (moje 45), w moich rekach od 3 lat ponad, dbalem niezwykle. Zaraz po sprowadzeniu z Belgi wymienilem wszystko na wszelki wypadek (tarcze, klocki, plyny, filtry, drazki, swiece, cewke, kable, rozrzad, drazki, 2 kpl opon, w sumie ponad 8k), co rok wymieniane wszystkie plyny i filtry, co pol roku czyli 8tys km olej valvoline vr1 racing syntetyk (nie bierze grama oleju), amory renault (przod 1.5 roku, tyl 0.5 roku). SErwisowane u jednego kompetentnego mechanika, wszystkie czesci ASO lub lepsze (tarcze tarox, filtr KN, kable magnecor). Shamowane 163km/200nm z baardzo ladnym przebiegiem momentu, paru koni zabraklo tylko na samej gorze co jest sprawa poluzowania wydechu zapewne.
Auto full seria (brak halogenow, i de cat z kwasowki by grabowski), wsio sprawne, nic nie zgrzyta, nie trzeszczy. Zjebany troche przedni zderzak (jedyny element dotkniety przez polskich rzeznikow lakiernikow), auto przyjechalo po wyjechaniu w pole, wiec uszkodzony byl zderzak + jakies ryski na podwoziu . 4 ajerbagi, 2 kluczyki, faktury praktycznie na wszystko. Jakies potrzeby inwestycyjne sa, ale nie pilne.
Auto sie odwdzieczylo i przenigdy nie zawiodlo, a bywalo i zagranica.
Jakby ktos slyszal o kims kto bylby, albo sam byl zainteresowany zamiana na sporo tansze sprawne auto (np. pug 106 rallye, saxo vtr, micra 1.3, punto 1.4, corsa, stary zadbany civ, almera n14, moze byc diesel, legacy turbo albo bez) to prosze o kontakt. Auto moze byc starsze ale zadbane po mam nature pedanta i nie chce wymieniac pol auta po zakupie bo potrzebuje kasy.
Problemy inwestycyjne na szczescie na razie minely, natomiast ze wzgledu na charaktar dzialalnosci potrzebuje czegos bardziej reprezentacyjnego czym sie wygodniej smiga w trasie.
Od powyzszego opisu jest sporo zmian:
- we wrzesniu zrobiony wielki przeglad (poduszki silnika, rozrzad komplet, pasek osprzetu z napinaczami, sprzeglo .... za 6tys)
-uklad wydechowy el-tec, ktory dal na dzien dzisiejszy 171 km 214 NM, do tego nie jest glosny jak na przelot.
- olej zmieniony w grudniu Valvo VR1 5w50
Ostatnio zmieniony przez pcs Śro 16 Sty, 2008, w całości zmieniany 2 razy
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Wto 28 Sie, 2007
:zdziw: kurew jego mać, co jeeeeeest?
sprzedam forum.hothatch.org badz zamienie na dawna.ekipa.juz.bez.hothatch'a.org
querva strasznie przykro na to patrzec :6:56: :6:56: :6:56: :6:56:
zycze Ci stary, na nowej drodze zycia, zebys chociaz dalej smigal czyms z duszą. to na szczescie mozna miec za bardzo rozne pieniadze. trzymaj sie!!
dzieki Jim ale nie boj, nie boj za pol roku bedzie mam nadzieje grubo, nie zawiode, ale najpierw trzeba zasiac ...
zreszta np. przyklad psvts, vts moze odchodzi, ale przychodzi cos grubszego (wzial sobie chlopak do serca, ze mu klepie clio i poszedl po rozum do glowy ale daj Boze zebym sie odgryzl jak najszybciej )
ja na kanapie dlugo nie usiedze, przyzwyczailem sie do meskiego wozu (no moze poza wygladem ) chcialbym zeby choc troche ewentualna fura miala polotu siakiegos. Zreszta nic nie jest przesadzone jeszcze.
pawle , a jest mozliwość kupna od ciebie cliówy ??
pewnie tak, ale ktos musialby z tydzien po ewentualnym dogadaniu poczekac az kupie nowa, bo jestem chronicznie uzalezniony od wozenia dupy a dodatkowo mam psa do karmienia na przedmiesciu.