ooooooo, dzięki serdeczne za te namiary, zadzwonię do nich dziś i przedstawię ofertę.
Marek: Impreza GT Nardi (lżejsza, bez klimy/poduszek/ABS). Rok 2000, ex demo z Prodrive UK, ale kierę ma po naszej stronie. Zmieniony chip, regulowana Kayaba, wydech Japoński od kolektorów (nie pamiętam nazwy). Kupiony od Polki z Londynu
niech zgadne ... staruszka, rocznik 1921?
fura przekozak, mi sie taka marzy ale to jest powyzej 60tys normalnie.
nie, rocznik ok. 1975. Jej brat pracuje w firmie działającej z Prodrive UK i odkupił dla siostry to Subaru.
gd-r600 [Usunięty]
Wysłany: Pią 31 Sie, 2007
CHRZANEK napisał/a:
gd-r600 napisał/a:
Impreza GT Nardi (lżejsza, bez klimy/poduszek/ABS). Rok 2000
No tak to wiele wyjaśnia.
Ale masz świadomość tego że to nie jest hatchback ???
no mam świadomośc, dlatego przed snem codziennie myślę o jakiejś nadbudówce, żeby powstał z tego HH i żebyście mnie nie wyje... z klubu. No taka plasikowa paka jak ma np. Nissan Navara robi hothaczową robotę w Imprezie.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
dzwoniłeś do otych typów ??
gd-r600 [Usunięty]
Michał napisał/a:
dzwoniłeś do otych typów ??
tak, dzięki, dzwoniłem do obydwu ok. godz. 13. Jeden z nich (nie będę pisał który, hehe) jest naprawdę dziwny. Pytał się mnie czy samochód ma takie poszerzenia plastikowe na błotnikach Drugi jest konkret, no zobaczymy.