Chce takie felgi do mojej r11 ,ale kolesia chyba podupiło z ceną. A jeśli chodzi o OZ superturismo corsa/wrc to takie chyba Marek ma z tego co mi wiadomo.
CHRZANEK napisał/a:
Na razie znalazlem tylko to:
http://moto.allegro.pl/it...16v_unikat.html
wiem wiem budżet 1200pln ... szukam dalej
Chce takie felgi do mojej r11 ,ale kolesia chyba podupiło z ceną. A jeśli chodzi o OZ superturismo corsa/wrc to takie chyba Marek ma z tego co mi wiadomo.
Taki dokładnie mam, potrzebuję drugi komplet na slika. Generalnie to nawet do 1500 zł mogę się szarpnąć, jak będzie coś fajnego. Dzięki chłopaki za linki, jak na razie nic mnie nie uwiodło. A co sądzicie o racingowych felgach typu ATT czy jakoś tak? Nie drogie są...
ten co pcha fele za 2 kafle to z kosmosu sie wyrwał z tego co pamietam to na alegro chodziły w cenach 400 zeta no moze nie ten stan ale do upalania po co jakies nowe z tym ze to cięzka fela szutrowa mam komplet:)
3a szukac ja wyrwałem kilka kompletów od williamsa speedline i sa atomowe testowane w rajdach narazie nic!! najtaniej to kupiłem za 600 złotych potem 700 potem 900 i na końcu za 1300 z tym że te sa w igle i złote tamte srebro
3a szukac a znajdzie
;]