auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 06 Wrz, 2007
JIMEK napisał/a:
zamknac ryje!
o filmie prosze.
:562:
poszedlem ostatnio na the Simpsons i bylo ok ale nie zachwycil mnie tak jak jedzonko ktore sobie wzialem na wynos do kina. Tym razem wzialem sobie nici na bambusie z Hong Kong Housu
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Śro 28 Sty, 2009
-----------------------
wlasnie ogladam na dvd.
g e n i a l n e !!
nie wiem ile by szukac bardziej dopracowanej komedii. niesamowite az czasami sie nienadarza.
ja pierdole ten film to ukoronowanie wszystkich simpsonow, nie tak jak bylo z southparkiem tylko dluzszy odcinek. Powiem wiecej. Zaden odcinek nie jest tak naladowany jak tutaj kazde dziesiec minut.
ode mnie ponownie 10/10 a rzadko mi sie zdarza za drugim razem tez miec swieze odczucia
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pią 30 Sty, 2009
Jim ale przyznaj zeby film dobrze odebrac - trzeba być fanem Simpsonów od dawien dawna i rozumieć filozofie serialu. Ja go swietnie obejrzalem wlasnie dlatego
Nie no jesli ktos nie zna nie toleruje Simpsonowatego poczucia humoru to filmu tez nie zrozumie i sceny nie beda go bawic. Taki juz urok tych kreskówek.
p.s. ostatnio wyszło pare pełnometrazowych filmów "Futurama" też są niezłe
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Pią 30 Sty, 2009
eM napisał/a:
Jim ale przyznaj zeby film dobrze odebrac - trzeba być fanem Simpsonów od dawien dawna i rozumieć filozofie serialu. Ja go swietnie obejrzalem wlasnie dlatego
nie przyznam. uwazam to natomiast za jego najwieksza sile. moze go obejrzec KAZDY. tyle obserwacji ostatnich wydarzen i nawiazan.
W przeciwienstwie do fimu southparku.
fani simpsonow poprostu sie zsikaja, ale ten film bedzie dzialal dla kazdego.
jedyne co trzeba znac to piosenke i idiom 'between a rock and a hard place' zeby skumac to: