auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 04 Wrz, 2007
znowu cisza w temacie?
Panowie.. widze ze nie zależy wam za bardzo na fotelikach
a mi się niedługo kaska skończy i co wtedy.. :562: będizecie mieli ładne foteliki a ja dalej seryjne
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 05 Wrz, 2007
znalazłem te foteliki na stronie Tomsona (www.tomson.com.pl) i są po ponad 900 zł. z Homologacją. wiec myśle że jeżeli Bimarco dostało HOM na te fotele to warto je jak najszybciej kupić...
nawet tak jak Badi mówiłeś po te .... złote
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 06 Wrz, 2007
W bimarco zawsze można kupić każdy ich fotel taniej bez homologacji, nie mam pojecia na czym to się opiera ze bez homo jest taniej, ale tak jest, jak się dogadasz to sprzedadzą bez homologacji taniej.
auto: Type-R
silnik:: VTEC
moc: 200km Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Mick napisał/a:
znalazłem te foteliki na stronie Tomsona (www.tomson.com.pl) i są po ponad 900 zł. z Homologacją. wiec myśle że jeżeli Bimarco dostało HOM na te fotele to warto je jak najszybciej kupić...
nawet tak jak Badi mówiłeś po te .... złote
stary w Tomsonie to maja wszystkie ceny jakies z kosmosu. bardzo sie cenia.
rally4ever [Usunięty]
wydaje mi sie ze mowicie o bimarco futura - te fotele nie maja jeszcze homo, dzwonilem wczoraj do bimarco mowili ze ma sie to rozwiazac w okolicach 2 tygodni ale ten tekst sie pojawia sie juz od miesiaca. model z uszami ma wejsc do sprzedazdy w przyszlym roku.