auto: Type-R
silnik:: VTEC
moc: 200km Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 26 Mar, 2006 Nadkola Saxo
Witam
Mam do Was pytanko.Czy nadkola w Saxo i Saxo VTS z przodu sa takie same?Bo moje sa rozerwane a na allegro widzialem do sprzedania i zastanawiam sie czy nie beda za waskie.Czy ktos juz zmienial nadkola u siebie?
tak jak napisal Saxorulez sa inne....dopasowac i poprzerabiac mozna wszystko, ale jesli chcesz sobie oszczedzic nerwow to kup oryginalne, ja tak zrobilem
miłosz [Usunięty]
Wysłany: Wto 28 Mar, 2006
136zł. oryginał (oczywiście bez żadnych zniżek:) I tak, jak napisali chłopaki powyżej-kup konkretnie do VTS-a Peter.
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 30 Mar, 2006
ja mam tak samo porozbijane ,ale posklejałem je klejem do szyb i sie trzymają. Zawsze po zimie tak mam.
jak będą całkowicie zniszczone to wtedy kupie nowe. Szkoda tyle kasy wydawać co rok.
w clio sklada sie z 3 czesci, dwie pasuja z normalnego clio (po 150 zl kazda) a trzecia czesc to poszerzenie do blotnikow sporta za ... 500zl. Ceny oczywiscie za jedna strone.
dodatkowo ze wzgledu na przekombinowana budowe nadkola maja ochote odpadac po kawalku (osobiscie ja jedno moje spalilem jadac z predkoscia 2xx bez halogena).
auto: Type-R
silnik:: VTEC
moc: 200km Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 15 Kwi, 2006
pcs napisał/a:
136 za oryginal to drogo .... buhaha
w clio sklada sie z 3 czesci, dwie pasuja z normalnego clio (po 150 zl kazda) a trzecia czesc to poszerzenie do blotnikow sporta za ... 500zl. Ceny oczywiscie za jedna strone.
dodatkowo ze wzgledu na przekombinowana budowe nadkola maja ochote odpadac po kawalku (osobiscie ja jedno moje spalilem jadac z predkoscia 2xx bez halogena).
a uwazasz ze nie drogo za kawalek plastiku?500 zl hmm bardzo rozsadna cena.