auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Śro 12 Wrz, 2007
Karas,
a ile chcesz wydac na te opony?? Moge Ci cos zalatwic w dobrym stanie, toyo lub cos podobnego. Chyba ze i tak bedziesz czekal do nastepnej wiosny
Rozumiem ze przod i tyl ten sam rozmiar?
Karaś [Usunięty]
Wysłany: Pią 14 Wrz, 2007
k-mart napisał/a:
Karas,
a ile chcesz wydac na te opony?? Moge Ci cos zalatwic w dobrym stanie, toyo lub cos podobnego. Chyba ze i tak bedziesz czekal do nastepnej wiosny
Rozumiem ze przod i tyl ten sam rozmiar?
Witam,
Czekać nie chcę, piękna złota jesień przed nami.
Chińszczyzna odpada - jeżdżę dość szybko i nie mogę sobie pozwolić na tandetę. Dobra używana opona nie jest zła - ważne jest dobre źródło.
Chcę wydac do 1200pln. Oczywiście jak będzie taniej to sie nie obrażę, a nawet postawię piwo Za 1500pln moge mieć praktycznie nowe (7,5mm, 2006rok) Micheliny Pilot Sport 2 ze wzmacnianymi bokami, za 1200 inny dostawca proponuje mi Continentale ContiSport (7mm, 2005rok).
K-mart, możesz mi zaoferować coś ciekawszego w tej cenie?
Pozdro!
P.S. ma ktoś z Was zbędne śruby do oryginalnych alu felg forda? Wymienię chętnie na flaszkę
Ja mogę szczerze polecić
http://opony.com.pl/
kupowałem tam 4 szt. + 1 jak mi przecieli na wakacjach i dostawa jest błyskawiczna
jak zamówiłem 1 szt. to już 2 dnia miałem w domu i kurier jest wliczony w cenę