auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Pią 14 Wrz, 2007 Re: Promocje w Citroen na części zamienne
układy wydechowe - 30%
a prosze mi powiedziec jaki to ukladzik??
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Pią 14 Wrz, 2007
czyli normalny seryjny uklad wydechowy????
to w takim razie ile kosztuje??
bo moj juz nie nadaje sie do jazdy i musze na szybkiego cos kupic.
na sportowy czekam i zbieram fundusze.
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
czyli normalny seryjny uklad wydechowy????
to w takim razie ile kosztuje??
bo moj juz nie nadaje sie do jazdy i musze na szybkiego cos kupic.
na sportowy czekam i zbieram fundusze.
Odezwij sie do uzytkownika Mick Sprzedalem mu saxo wraz z gratami wiec napewno ma kpl.uklad wydechowy do saxo ale czy bedzie chcial sprzedac tego nie wiem .
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob 15 Wrz, 2007
Vlodarsky napisał/a:
Loko skąd Ty bierzesz takie info ?
Normalna cena końcowego do saxo VTS to 867 zł
więc teraz możesz kupić za 607 zł końcowy oryginalny do saxo
a co dokładnie potrzebujesz wiedzieć ?
Z życia panie z życia, nie od dziś wiadomo ze ceny z aso so delikatnie mówiac nienormalne końcowy za 607 pln, a za 500 robisz sobie obliczony końcowy z nierdzewki i w odróznieniu od seryjnego jest to ostatni tłumik w życiu auta który kupujesz, a jak nie masz farta i akurat nie trafisz na promocje to już wogóle nie ma o czym mówić 867 pln za końcowy tłumik :570:
niestety Bartek... ale jak byś konkretnie coś potrzebował i ja to mam to postaram się zrobić dobrą cenę jak na ASO...
A poza tym moim zdaniem 600 zł za oryginalny końcowy to nie tak znowu dużo.