auto: Mazda CX7
silnik:: czysty
moc: ze 230km Pomógł: 12 razy Dołączył: 16 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 przeróbka IC
Muszę w moim projekcie zrobić małe poprawki łączenie kompresora z coolerem, ale do tego muszę przerobić IC, ponieważ mój ma plastikowe boki i wyjścia które delikatnie się zaginają, chce wyjścia na wprost i z aluminium czy z czegoś takiego, GDZIE i ZA ILE ? oczywiście tylko i wyłączenie warszawa
Muszę w moim projekcie zrobić małe poprawki łączenie kompresora z coolerem, ale do tego muszę przerobić IC, ponieważ mój ma plastikowe boki i wyjścia które delikatnie się zaginają, chce wyjścia na wprost i z aluminium czy z czegoś takiego, GDZIE i ZA ILE ? oczywiście tylko i wyłączenie warszawa
el-tec ma ogromny klopot z terminami, pozarlem sie ostatnio z wlascicielm bo mnie wqrwil
kiedys u nich robilem wydech, dwa razy zmiana terminu dzien przed umowionym dniem bo czegos brakuje, ale kuzwa urlop poszedl sie ganiac
teraz robilem u nich ic, za przerobienie boczkow dalem 150PLN, jak sie pytalem czy gotowy i moge przyjechac to niby byl, urywam sie z pracy, lece do nich a oni dopiero sie zabieraja i bedzie gotowy za godzine
lezal u nich chyba ze cztery miesiace
Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007
no właśnie, etec również bardzo spadł u mnie w opini, drodzy i kiepskie terminy, więc zadzwonie do "CHŁODNICE s.c. ROSŁONIEC " i się dowiem jak to unich
hmm ta firma dużo chce, powiedzieli od 300 do 600 :560:
hteb [Usunięty]
Jak nie wyjdzie to mam jeszcze jedną metę na spawanie aluminium. Koszt też w okolicach 100-150pln.
auto: Mazda CX7
silnik:: czysty
no tak.. ale skąd ja wezme płatki aluminium
hteb, a masz ten drugi kontakt ?
hteb [Usunięty]
Wysłany: Wto 18 Wrz, 2007
carlose napisał/a:
no tak.. ale skąd ja wezme płatki aluminium
hteb, a masz ten drugi kontakt ?
No tak... Więc jest Pan Kazio spawacz - w Łomiankach - 22/751 48 83. Za pospawanie u mnie boczków wziął 150pln - ale to po znajomości niby no i miałem materiał do spawania...
Jest jeszcze Kwas-Met - w Piasecznie - robią solidnie - nie wiem jak z cenami ale oglądałem ich cooler i był jak z bajki http://www.kwasmet.fdf.pl/
Jest też zakład w markach - CentroSpaw - czy Centrspaw - zaraz obok M1 - przy Piłsudskiego jak zjeżdżasz ślimakiem z trasy toruńskiej - taki różowy pojazd opancerzony stoi obok http://www.centrspaw.pl/
Generalnie Kazio spawacz był by najlepszy bo szybki - jak sie będzie migał to powiedz że na polowanie jedziesz i nie masz auta - on Gajowy czy jakoś więc myśliwemu na pewno pomoże
U mnie zadziałało