Gdybyście spotkali gdzieś w ogłoszeniach ciekawą Corollę TS, najlepiej 5d, to byłbym wdzięczny za podrzucenie linka. Od kilku dni rozglądam się, ale to co jest np. na allegro to jakaś wielka kupa.
Rocznik im świeższy tym lepiej, cena nie wiem - zależy od rocznika i stanu. Nie interesują mnie jakieś szroty podzwonne - samochodem głównie ma jeździć moja żona, więc wszystko musi być cacy
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007
To raczej klasa avensisa, a Anjas szuka corolki TS
Odpowiednikiem chyba jest CTS 2,0 160Km ale w polsce to chyba nie sprzedawali...
Po za tym w kategorii 5door to Toyota jest ladna, a hanna... hmm minivanowata.
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
Wada jak dla mnie TS'a jest to ze na dole kompletnie nie ma mocy, jest przepasc miedzy niskimi a wysokimi obrotami. Jak nie palujesz nie ma roznicy pomiedzy TS a 1.6
Przejechałem sie ostatnio Corcią TS i jak dla mnie to kotlet..... nic nie jedzie. Moze było cos zje..tegeszone , ale tak jak Dzik mówił, róznica była , ale żeby mnie zwaliło z nóg... szczególnie ze moje auto nie jest porównywalne.......