super modele, zawsze w sklepie sie przy takich zatrzymuje i ogladam jak maly dzieciak
a nie ma Saxo?
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Pon 20 Sie, 2007
me too stad ten temat, mialem kiedys kilka sztuk AutoArt'u, ale ze wzgledu na pewne tematy przeprowadzkowe musialem sie ich niestety pozbyc ale chyba pora znowu cos z tym zrobic ... mam kilka 1:43 WRC i VW Cabrio, ale jednak precyzja wykonania 1:18 jest SUUUUPER nawet firmy Solido
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Wto 21 Sie, 2007
Ja mam już trzy tamiyki w skali 1:24 sklejone na półce (subru '99 wrc, celica gt four z rajdu safri, focus 2000) a teraz kończe 206 wrc - to jest super zabawa jak ktoś ma cierpliwość Model dobry klej + z 10 rożnych pędzelków od cieniutkich do naprawde grubego i masa farbek- polecam Pactre bo nie rzeba rozcięczać i jest z miejsca doprowadzona do odp temperatury i wymieszana gotowa do użycia w przeciwieństwie do humbrola czy innych rozcieczalnych. Do sklejania przedewszystkim modele Tamiya , haseqawa. Producenci tacy jak heller i inne tego typu po 50 zł to niestety kicha.
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 20 Wrz, 2007
Mnie interesuje, mozesz dawać nowy topik
Jak byłęm mały (w sumie to i do dziś za duży nie urosłem, no ale wiecie o co chodzi ) to kleiłem sobie modele plus malowanie takie troche bidne bo pędzelkiem.
Teraz też od jakiegos czasu mam dużą ochote złożyć jakiś odjechany samochodzik, np m3 e30, ale cena tej zabawy jest na tyle wysoka ze jakos zawsze te pieniadze są potrzebne na co innego
Ale pooglądać taką profesjonalną robote, na dobrych modelach zawsze chętnie
Marcel [Usunięty]
Pug :569: MISTRZ - zebym ja mial cierlowosc do skladania :565:
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Marcel cierpliwość to sprawa inna bajka - najważniejsze jest mieć czas Jak masz raz na tydzień wolną chwilę wtedy po troszeczkę dziubiesz sobie przy modelu- ja peugeota sklejam już równy rok, w tym od miesiaca mam przestój bo nie moge jednej farbki dostać :570:
Edit:
kilka fotek pokazujacych z bliska wybrane części modelu.
zdjęcie fajnej dioramki
Dokładność modeli tego Pana stoi na naprawdę wysokim poziomie
evo z pomysłem
Jeżeli ktoś jest pewny swoich umiejetności ipotrfi zrobić wnętrze naprawde na poziomie to taki model to totalny opad szczęki