auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 27 Sie, 2007 [R] Hong-Kong House
w niedziele popoludniu jezdzac i szukajac czegos do zjedzenia zwiedzilem pol Warszawy. Okolo godziny 16 czy 17 zdecydowalem ze jednak zjem Chinca; i tak sobie pojechalem do ACF (zamkniete), Rong Wong odpada bo bylem, no to sobie kurwa mowie pojade na pl. Narutowicza tam byl kiedys dobry chiniec. Dojezdzam do chinca a tam close (juz zamkniety na amen). Mysle sobie ze zaraz przejdzie mi apetyt to wale szybko na Barska na pizze, wchodze do srodka a tam 45 min czekania........
Juz kurwa zalamany jade w strone centum do Mc'a a tutaj nagle po drugiej stronie patrze i widze:
Bez namyslu parkuje fure i razem z kolezanka wchodzimy do srodka....... W srodku mila obsluga i do tego 30 - 40 "żółtków". Czujac sie jak w China Town zamawiam co mi Pani doradzila.
Podsumowujac wszystko tylko stwierdze: HONG KONG HOUSE WYMIATA - najlepszy chiniec jaki w zyciu jadlem. Zarcie swierze i poprostu boskie.
Za dwie osoby plus zupa plus picie 108.00 PLN
ja powiem tak... byłem raz w takim jednym miejscu gdzie psy oprawiali - też czułem się jak w china town. Ale nie polecam. Krew na ścianach itd itp i mówię wam z ręką na sercu, że nigdy ale to nigdy w życiu nie jadłem żadnego chinola przez to. I nigdy nie zjem.
Wysłany: Wto 28 Sie, 2007
a ja powiem tyle (tak zeby uswiadomic was jakie maja dobre jedzenie). Wczoraj umowilem sie ze znajomymi w Sushi 77 - po zjedzeniu 15 kawalkow udalismy sie Hong Kong Housu i na nici pikantne, duck po seczuansku oraz kurczaka z orzechami
Wysłany: Czw 20 Wrz, 2007
jedzenie jest tak swieze ze szok - normalnie nici sie rozplywaja w gebie. Co prawda ja lubie extremalnie ostre jedzenie ale tutaj b. ostro jest mniej pikantne niz skrzydelka z KFC