auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią 21 Wrz, 2007
Cena jest podejżanie niska, nie moge sobie wyobrazić, zeby za te pieniadze z 2000 roku nie było tam żadnej niespodzianki, no i jeśi włąściciel pisze ze jest bezwypadkowy to do prawdomównych nie należy
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
No w saxo to chyba nie...
Zresztą powiem Ci że schowek jest dużo praktyczniejszy.
Z poduszki i tak nie korzystasz, a ze schowka to codziennie.
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
lukp [Usunięty]
Loko napisał/a:
Cena jest podejżanie niska, nie moge sobie wyobrazić, zeby za te pieniadze z 2000 roku nie było tam żadnej niespodzianki, no i jeśi włąściciel pisze ze jest bezwypadkowy to do prawdomównych nie należy
Słowa OSOBY SPRZEDAJĄCEJ.
Stan blacharski jest dobry, nie ma żadnych oznak rdzewienia ani temu
podobnych - jedynie co to przedni zderzak jest pęknięty z prawej strony.
Stan mechaniczny również uważam za dobry nic sie nie dzieje jedynie
teraz zaczyna być słychać łożysko w prawym przednim kole
Ja wypadku żadnego nie miałam ale wiem że auto miało jakąś przygodę ponieważ przód auta jest zmieniony na nowszy model inne lampy i maska dokładnie co było nie wiem. Auto jeździ prosto nie ściąga ustawiałam zbierzność na początku lipca, były wymieniane końcówki wahaczy
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Smierdzi wałem na 5 kilometrów, 2000 rocznik już był na nowym przodzie wiec jaki przód zmieniony? A pozatym jak to saxorulez kiedyś dobrze powiedział, okazje to się trafiają tylko w polsce. Nikt nie oddaje nic za darmo, jeśli tu sprzedaje za 10 tysi, to za ile go kupił za 8k? Za tyle to mozna seja 1.1 kupic z 2000 roku a nie vts'a.
Że "bezwypadkowy" z ogłoszenia to bujda to było wiadomo od razu, bo przód jest "elegancko" spasowany, jakby sie blizej przyjżeć to na 100% wyjdzi ejeszcze pare niespodzianek
Także nie ma sie co łudzić ze wszystko z tym autem jest ok.