auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Sob 22 Wrz, 2007
Mnie interesuje tjuning pod wzgledem motorsportu, czyli to co sie sprawdzilo i wygrywalo.
Oraz samochody o zwiekszonej mocy, mocnych zawiasach i innych modach, ktore sa w stanie zrobic bezawaryjnie mnostwo tysiecy km przy roznych trybach jazdy.
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob 22 Wrz, 2007
A ja jezdzac saxo zauwaylem ze bardziej jara mnie jego zawias niz to ile ma koników.
Praktycznie jestem w stanie stwierdzi ze bardziej cieszylo by mnie saxo 8v 100 koni niz civic 160 konikow. Po prostu banana na mojej twarzy bardziej wywoluja zakrety niz szybkie przyspieszenie,.
u mnie
napewno punkt 1.
co do drugiego to tak nie mam.nauczylem sie szacunku dla innych kierowcow i dla samochodu,po tym jak skasowalem kiedys fure.
napewno lubie sie zlapac z kims na swiatlach,ale ogolnie tak jak mowi lukasz to raczej pasja i chobby.
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)