auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Śro 29 Mar, 2006 potrzebuje pomocy przy zakupie- do kolegów z wawy
Kto byłby tak uprzejmy i podjął się chociaż wstępnego oglądniecia VTSa? Jestem z dolnego śląska i wyjażdżka do wawy tylko tak w celach krajoznawczych to dla mnie dosyć kosztowna sprawa, może jakaś życzliwa dusza podjęłaby się chociaż wstępnego oglądniecia cytrynki? Za pomoc odwdzięcze sie jakimś pifskiem przy okazji ew. wyjazdu lub chociazby poczta wyslanym :diabel:
ew moze ktoś już ja oglądał i jest w stanie coś o niej powiedzieć
http://otomoto.pl/index.p...how&id=C1017369
Edit:
Widze po zdjęciach że z tyłu miała jakąś przygode ale może nie była aż tak poważna...
Michał zapytaj czemu nie ma poduchy tzn czy ta kierownica była tak bardzo potrzebna komuś czy poprostu mu strzeliła... ? i może też zapytaj o jakąś obudowe akumulatora ? czy sam wyjął czy po wypadku nie było skąd kupić ? wydaje mi się, że śruby atrapy przednij były lakierowane też na niebiesko ? a no i najlepsze czy ten korek chłodnicy jest od TARPANA ? i czy ten korek wogóle ma odpowietrznik..
podsumowując zdjęcia to fajne autko chciałbym takie...
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Czw 30 Mar, 2006
Zadzowniłem
Jestem z gosciem ustawiony jutro. Jedynie jakie informacje dostałem to
1)samochód ze szwajcarii
2)walony w tył, podobno nie mocno ( sam naprawiał )
3)zadbany
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Michał napisał/a:
Zadzowniłem
Jestem z gosciem ustawiony jutro. Jedynie jakie informacje dostałem to
1)samochód ze szwajcarii
2)walony w tył, podobno nie mocno ( sam naprawiał )
3)zadbany
Jeszcze raz wielkie dzieki za to wszystko co robisz Michał
Wiadomo że od auta ztego rocznika i w tej wersji nie oczekuje ideału i mam świadomość że nie było wybierane przez ludzi którzy na codzień jeździli nim po bułki do marketu i spowrotem, ale jakoś odstrasza mnie ta fotka tyłu samochodu, może to przez spasowanie poszczególnych elementów które przynajmniej na monitorze wygląda nieciekawie. Nie mniej jednak ogólny bilans auta w moich oczach jest na plus i nie ukrywam że Twoja informacja będzie decydująca jeżeli chodzi o wyjazd po to auto.
Co do białego to raczej ostateczność bo wiadomo że z moim budżetem nie moge wybrzydzać w nieskończoność ale wolałbym saxo ze względu na ciekawsze (jak dla mnie) wnętrze i w tym wypadku kolor.
Biały też podoba mi się ale u innych ludzi jako ciekawostka raczej, sam nie chciałbym mieć białego samochodu bez urazy dla posiadaczy rallye bo są piekne ale myśle że może być problem z ich późniejszą odszprzedażą.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Witam
szymlorek - jutro pojade , zrobie foty podłużnic, bagarka , popatrze na śruby. OBadam tak jakbym miał ja kupować :564:
Po czym wstawie foty tutaj i razem wszystko sobie przesledzimy.