Wiem ze pare osob tu na forum srowadza auta dosc regularnie to napewno orientuje sie w aktualnych przepisach i stawkach. Stad moja prosba opisania jak to wyglada w praktyce, jakie stawki celne, terminy, papiery do zalatwienia itp.
Interesuje mnie sprowadzenie malego auta, do 2000 pojemnosci i 2-3letniego z UE.
Cena ok 5tys euro
Z gory dzieki za pomoc!
Jak chcesz to moge sie dowiedziec cos wiecej o saxo vts evolution wczoraj dzwonil do mnie ziom i sie pytal czy nie chce takiego jak dobrze pamietam 2000 r powinien wyjsc jakies 18- tysi w calosci jest
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 25 Wrz, 2007
Dariano napisał/a:
Jak chcesz to moge sie dowiedziec cos wiecej o saxo vts evolution wczoraj dzwonil do mnie ziom i sie pytal czy nie chce takiego jak dobrze pamietam 2000 r powinien wyjsc jakies 18- tysi w calosci jest
Jaka to jest wersja "evolution"? Mógłbyś podać jakieś szczegóły?
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Tak wersja EVOLUTION ma wnętrze z alcantary i skóry - były rózne wersje kolorystyczne nie wiem czy dobierane względem koloru lakieru czy wedle widzi misię właściiclea.
O dziwo EVOLUTION miały tez kompresor czasami bo szło to w pakiecie - takze Darek dowiedz się co on tam ma pod maską
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Greg: Mamy swoich ludzi w CH (szwajcarii )
Ładne furki wynajdują kilku z nas jest bardzo zadowolonych min kolega Dzik i Ja.
Ceny wcale nie są kosmiczne, po oplatach wychodzi podobnie jak w PL lub troszke drożej ale stan auta rekompensuje wszystko.
Tyle że jest maly minus (minusik żekl bym nawet):
Trzeba chapnąc dzidę ...
Jezeli w to wchodzisz to powiem Ci kto z Nas mieszka w CH i moze coś zalatwi...
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
lukp [Usunięty]
to mzoe ktos ma jakies namiary na saxo vts za okolo 10tys
o ile to realne
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
CHRZANEK napisał/a:
Greg: Mamy swoich ludzi w CH (szwajcarii )
Ładne furki wynajdują kilku z nas jest bardzo zadowolonych min kolega Dzik i Ja.
Ceny wcale nie są kosmiczne, po oplatach wychodzi podobnie jak w PL lub troszke drożej ale stan auta rekompensuje wszystko.
Tyle że jest maly minus (minusik żekl bym nawet):
Trzeba chapnąc dzidę ...
Jezeli w to wchodzisz to powiem Ci kto z Nas mieszka w CH i moze coś zalatwi...
Hehe, widzę, że trafiłem na dobry klimat. :DDDD
Komu trzeba chapnąć? Znam kogoś, kto zrobi to za mnie. Faktycznie, propozycja jest atrakcyjna.