auto: Type-R
silnik:: VTEC
moc: 200km Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 26 Wrz, 2007
gratulacje dla Kuchara i Kuby!
Frycz bardzo fajnie wyszedl na koniec sezonu no i pozytywnie Kajetan. Jezeli chodzi o Holka to nigdy za nim nie przepadalem bo jest/byl bardzo zadufany w sobie ale kolejny raz pokazal ze jest swietnym kierowca i gdyby startowal caly cykl to chyba bez problemu zdobylby mistrza
a powiedz mi czy po rajdzie, po OSie np mowisz tomkowi słuchaj stary ale w tym momencie sie "bałem" @ mialem pewne obawy (jezeli wogole masz takie odczucia)
jest swietnym kierowca i gdyby startowal caly cykl to chyba bez problemu zdobylby mistrza
Na szutrze jest serio dobry, pelen respekt. Jednak mistrzem europy nie byl za darmo. Odszczekuje wszystko co zlego powiedzialem na Holka. Ale z mistrzem moglby miec problem przez asfalty. Choc moze sie myle, bo mnei bardzo zaskoczyl. Juz sam nie wiem.
Kuchar jezdzi rowno, widac, ze koles rozumuje. Nie jest moim ulubionym driverem, ale tytul mu sie nalezy. No i najmniej sie skarzyl, ze francuz ma szybsze auto, wiec respetk, coraz bardziej go lubie.