niech ktos mi wyjasni jak ten sprzedajacy chce naprawic to auto za 8000??? Potem ktos to kupi i sie zabije.
same kola z oponami to 4000, a gdzie klepanie calej budy, blotniki, zderzaki, wyciaganie ramy, calosc w lakierze metalicznym, przednie wahacze, drazki, sanki, pol osprzetu silnika, airbagi, napinacze, chlodnice,tylna belka ..... (na oko 30,000)
Ja tez nie wiem ale dla mnie tak na moje oko to jak on wyremontuje go za 8 tys to nawet nie trzeba bedzie fachowca zeby odkryl ze cos jest nie tak. o czym mowa wogole tak jak napisales za 8 tysiecy to on czesci nawet nie kupi.
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Pon 03 Kwi, 2006
powiem tak: nie takie samochody sie naprawialo! Normalny dzwon, ani duzo ani malo rozbite. Nie widzieliscie samochodow ktore ja kupilem i sprzedalem deklarujac nie rozbite w CH. Nikt by nie odkryl zadnego miejsca ktoro mogloby byc nie tak, chyba ze by ztarl lakier na calej karoserii do golej blachy i zobaczyl gdzie bylo spawane...i to nie hatche, furaki o wiekszym formacie
Bardzo ladne clio, bardzo ladnie rozbite
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon 03 Kwi, 2006
Ja jakoś nie mam zaufania do takich wynalazków
Przecierz to trzeba całe auto naciagać i h... wie co jeszcze robić.
To już sie nie nadaje do niczego, no ale zawsze można skleić jedno z dwóch i też sie ktoś będzie cieszył
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Wto 04 Kwi, 2006
hehe, tak tez to mozna nazwac Ale wydaje mi sie ze samochody mocno rozbite mozna naprawic i zrobic lepiej niz zrobila fabryka, dlatego nie mialem watpliwosci sprzedajac je
hehe, tak tez to mozna nazwac Ale wydaje mi sie ze samochody mocno rozbite mozna naprawic i zrobic lepiej niz zrobila fabryka, dlatego nie mialem watpliwosci sprzedajac je
Moze i mozna, ale koszt naprawy zeby bylo lepiej niz fabryka bedzie wyzszy od ceny calej sztuki.
Kune [Usunięty]
Wysłany: Pon 10 Kwi, 2006
mysle ze jakby dalo sie to tak po taniemu zrobic, to pan by go zrobil na gotowo i puscil za 34 tysie.