auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 12 Paź, 2007
czy biały murzyn juz go kupil??
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Nie 14 Paź, 2007
Bad-i napisał/a:
czy biały murzyn juz go kupil??
chyba sie wystraszył
a ja chyba nie wie czy go sprzedam jak sie nie zdecyduje, bo mam 2 inne oferty, ale 1 gość proponuje 11k ale mi sie nie podoba, bo z jakiegos zadupia (nie ublizajac nikomu) a drugi chce mi oddac GIII 2.0GTI 95r i 1k doplacic, ale ciut zmeczone auto...
dzis np smigałem sobie bez dachu, a cabrio ktore mialem kupic juz sie sprzedało i nie ma nic co bym chciał kupic do odbudowy narazie a no i jeszcze sa felgi od Porsche do kupienia ktore chce kupic i jest dylemat
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
jestem , kurwa co za weekend !!
troche sie przestraszylem i narazie odpiszczam. Samochod git, ale dla wielbicieli marki, najgorsza jest ta deska i srodek niestety dla mnie juz za staro ...
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Marcel pakuj felge z prosiaka (tak na marginesie- model C2 ? ) i ciesz się naprawde fajnym Cabrio- skoro nikt nie chce dać odpowiedniej kasy za niego to nie ma sensu się go pozbywać za wszelką cene, tymbardziej że z dnia na dzień systematycznie zyskuje na wartości w przeciwieństwie do GIII i jemu podobnych
Marcel [Usunięty]
szymonlarek wiem, zdaje sobie z tego sprawe,ze to auto nie tanieje i jeszcze wersja , co do felgi to owszem beda C2,gdybym chcial go sprzedac za wszelka cena to zapewne bym go oddał jakiemus lamusowi za 10k np lub bym sie zamienił, ale nie zamierzam wiem co mam i jeszcze to dopieszcze i bede sie cieszył dalej, mialem po prostu inny plan na vw cabrio i tyle dopieszcze to co mam i bedzie i tak zajebiscie
o mniej wiecej tak bedzie to wygladało na 16"
mozna w sumie zamknac
Michał sie wytraszył, a na pogaduchy zapraszam do pimpa