Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: saxorulez
Pią 12 Paź, 2007
PraWybory HH

Zagłosuję na
1. PO
52%
 52%  [ 18 ]
2. PIS
0%
 0%  [ 0 ]
3. LiD
29%
 29%  [ 10 ]
4. Partia Kobiet
0%
 0%  [ 0 ]
5. Samoobrona RP
0%
 0%  [ 0 ]
6. LPR
0%
 0%  [ 0 ]
7.Ędward Ąck- Szczerzy do Bółu ;)
2%
 2%  [ 1 ]
8.Nie głosuję XXXXXX
0%
 0%  [ 0 ]
9.PSL
2%
 2%  [ 1 ]
10.Narodowe Odrodzenie Polski
2%
 2%  [ 1 ]
11. HongKongHouse
8%
 8%  [ 3 ]
Głosowań: 34
Wszystkich Głosów: 34

Autor Wiadomość

206 Gti 
bulion czy brulion?
Ulubieniec forum

auto: Mercedes
silnik:: 3.5
moc: 272km

Wysłany: Czw 11 Paź, 2007   PraWybory HH

Na kogo oddasz swój głos i dlaczego zgodnie z propozyjca Badiego !!:)
Ostatnio zmieniony przez Jakarti Czw 11 Paź, 2007, w całości zmieniany 3 razy  

Bad-i 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km

Wysłany: Czw 11 Paź, 2007   

PO - ponieważ wole żeby wygrał jeden kaczor bez jaj niż dwie kaczki (dwa pedaly bez jaj). ogolnie rzecz biorac jestem stricte lewicowy ale w tych wyborach glosuje na mniejsz zlo.

FreeMan 
gryżli
FreeTataMan

auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km

nie do konca zgadzam sie z tym co prezentuje Tusk, i uwazam ze nasz kraj zaluguje na lepszych politykow, ale cala reszta to juz wogole jakis dramat. Rowniez wybieram mniejsze zlo...

PO

M 
HEJTER
ZJEBYWACZ TEMATÓW

auto: BMW

A ja wybieram koniec agitacji na forum.hothatch.org

saxorulez 
aka petrolhead

auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km

polityki miało nie być - ale moze spróbujemy na kulturalnym poziomie i bez próby przekonywania kto i co jest lepsze.. ot dyskusja

.....action speaks louder than words....

anjas 
Penetrator
Szok tato QP

auto: Izera RS
silnik:: H00Y
moc: 51kWkm

Nie widzę żadnej partii, której bym zaufał w 100% ale wybieram mniejsze zło, bo uważam, że głosować trzeba.

M 
HEJTER
ZJEBYWACZ TEMATÓW

Mysle ze wiekszosc z nas naprawde nic nie wie (ja tez) o polityce.
Bo jesli chcemy dyskutowac o serialu ktory leci codziennie wieczorem na kazdym kanale TV i nazywa sie "Polski SEJM" to ja dziekuje.
Przydałaby sie czysto merytoryczna dyskusja,jakies mocne fakty z histori, bron boze plotki,obiegowe niczym nie poparte teorie i przyjete stereotypy.
"Kaczory to ch.je" ja tez potrafie napisać.

Jesli moge zmodeorowac troche ten topic to chcialbym zeby ktos wkleil sylwetke polityka na ktorego chcialby zaglosowac... nie partie a polityka - konkretnie, co zrobil, za czym postulowal itp. Z checia poczytam waszych opinii.

Umowmy sie ze jesli zacznie sie Dym to zamykamy.

Marcel
[Usunięty]

wyjatkowo oddam głos na LiD - pierwszy raz w zyciu, ale wole ich niz wPiSdu czy PO, bo za duze tak roszady tych samych ludzi ....

206 Gti 
bulion czy brulion?
Ulubieniec forum

Oddam Swój Głos na Platformę Obywatelska albowiem są to ludzie wykształceni inteligentni - posługujący się poprawna polszczyzna - proeuropejscy.
W przeciwieństwie do reszty naszej sceny polityczne nie są w moim odczuciu ani grupa zakompleksionych zaściankowych działaczy opierających swoja władze o Ojca Rydzyka z wizja wszechobecnego układu - nie są to także ludzie w większości w jakimś tam stopniu skażeni piętnem wydarzeń a raczej należności na Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej - co daje tam świadectwo o tzw. kręgosłupie moralnym tych osób.

Program gospodarczy PO również jest mi bliski albowiem podobnie jak PO jestem zwolennikiem liberalizmu gospodarczego i najmniejszych obciążeń obywatela nawet nie tyle opłatami na rzecz Państwa ale Tonami dokumentów czy sprawozdań wymaganych do funkcjonowania – np. prowadzenie działalności gospodarczej.

Zagłosuję na Po również dlatego ze jest ono w tej chwili jedyna partia mająca możliwość odsunięci Kaczyńskich od władzy.

Uważam ze Kaczyński z Ojcem Rydzykiem są dla Polski niebezpieczni. Postępujący upadek wizerunku Polski na arenie międzynarodowej – złe stosunki z sąsiadami oraz pozycja w EU kraju – Problematycznego jest dla mnie sygnałem iż polityka zagraniczna zmierzą w złym kierunku.

Zamiary Kaczyńskich zmierzające do Ograniczania TK – będące ostatnim bastionem nieUpolitycznionym oraz bez pośredni zamiar zniszczenie mojego zawodu – jestem aplikantem adwokackim – zamiar likwidacji korporacji jest dla mnie zamachem na wieloletnią tradycję funkcjonowania wolnych zawodów w Polsce.

Sojusz PIS z antypolskim i antysemickim radiem pana rydzyka jest dla mnie żenującym sojuszem przenoszącym wstyd Polsce.

Nie podoba mi się także polityka szczucia społeczeństwa – Oligarcha wróg narodu ludzie którzy maja więcej pieniędzy są postrzegani jako potencjalni przestępcy zasada domniemania niewinności o czym przekonał nas wielokrotnie Minister Ziobro nie funkcjonuje.
Wspomnę jeszcze tylko ze skald osobowy – zaplecze intelektualne Pisu jest dla mnie kompromitujące. – gardzę nimi.

Mógłbym jeszcze pisać:
1. o zawłaszczeniu Mediów ….
2. O Gafach premiera i prezydenta – jak by nie patrzeć są to Funkcje reprezentacyjne
3. o krytyce PIS przez Ludzi wybitnych
4. O polityce i porażkach Ziobry
5. O Kaczmarku
6. O TYM ZE RZĄD PRZEZ DWA LATA ZAJMOWAŁ SIĘ WYŁACZNIE SOBĄ i SABĄ

- ale pewnie już dawno nikt tego nie czyta …

Podsumowując
NIE MA AGITKI
Ostatnio zmieniony przez M Czw 11 Paź, 2007, w całości zmieniany 2 razy  

KonradMK 
Gary Muvaut

auto: B==D
silnik:: B==D
moc: B==Dkm

szczerze to nie wiem na kogo oddam swój głos. myślałem że na PO, ale nie, Tusk nie ma jaj i chyba chce coś komuś udowodnić a to nie jest imho powód do uprawiania polityki. PiS odpada w przedbiegach, nie potrafią zorganizować polityki zagranicznej. Korwin mnie przeraża, szczególnie jak palnął o izolacji chorych dzieci - po co to mieszać do polityki? on jest kur.wa filozofem czy politykiem? bo nie da się tego imho połączyć. Roman wydawał mi się kiedyś niezłą alternatywą dla wypaczonych i niewykształconych buraków, ale teraz widzę że chce on budować Polskę ksenofobiczną, idealną dla takich ludzi jak on - bogatych, siedzących na wysokiej gałęzi darwinizmu społecznego. Czuję że będę wybierał między LiD a PSL, wracają fascynacje rewolucją i anarchizmem. Oi!

hehe

Gdybym miał oddać głos na człowieka a nie partię jak sugeruje Maciek, to wybrałbym Waldka Pawlaka bo to równy gość, zdystansowany i niekrzykliwy jak reszta tej hołoty.
Ostatnio zmieniony przez KonradMK Czw 11 Paź, 2007, w całości zmieniany 1 raz  

Bad-i 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: Clio I,
moc: 260,km

anjas napisał/a:
Nie widzę żadnej partii, której bym zaufał w 100% ale wybieram mniejsze zło, bo uważam, że głosować trzeba.

tzn. na kogo i dlaczego ??

p.s. widac ze narazie dyskusja jest dosc ciekawa a klubowicze kulturalni ;)
Ostatnio zmieniony przez Bad-i Czw 11 Paź, 2007, w całości zmieniany 1 raz  

Marek23 
Gonna giv'm a cziken?

auto: gc8r
moc: 280km

Ja chciałem na PO, jak w poprzednich wyborach, ale po tym jak zaprezentowali sie w roli opozycji i obecnej kampani wyborczej ta partia mnie rozczarowala.

PIS tez nie jest moim typem, zbyt duzo populistyki, na nich tez nie oddam glosu. Aczkolwiek ich obraz w mediach, mowienie o panstwie policyjnym czy tez porownywanie do rzadow Pinocheta jest dla mnie smieszne i przekoloryzowane przez nasze media.

LID, sorry, jestem antyczerwony, to nie jest lewica, tylko dalej te same komuchy z makijazem i paroma mlodymi matolami, no i ostatnio wiecznie pijanym(ale wedlug wiekszosci polaków, najbardziej reprezentatywnym prezydentem) Kwaśniewskim.

Innych partii nie komentuje, chyba oddam glos niewazny, po raz pierwszy w zyciu.
Ostatnio zmieniony przez Marek23 Czw 11 Paź, 2007, w całości zmieniany 1 raz  

206 Gti 
bulion czy brulion?
Ulubieniec forum

KonradMK napisał/a:
myślałem że na PO, ale nie

--- MOD ----
Agitka WON
Ostatnio zmieniony przez M Czw 11 Paź, 2007, w całości zmieniany 1 raz  

M 
HEJTER
ZJEBYWACZ TEMATÓW

Nie ma na kogo głosować.

M 
HEJTER
ZJEBYWACZ TEMATÓW

206 Gti napisał/a:
KonradMK napisał/a:
myślałem że na PO, ale nie

Kornad Głosuj na PO... Zeby odsując Pis od władzy .. jezeli Ci nie przekonują zaufaj autorytetom popierajcym Platfome jak np.Prof.Bartoszewski ,

206 To nie jest miejsce do agitacji!!!!
pROF Bartoszewski ani nie jest autorytetem (szkaluje Polaków za granicą) ani nie jest nawet profesorem.

Opinie, bez agitki.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi