Dobra, alarm odwołany... Samochód bezwypadkowy, który przy 4 000 kilometrów przebiegu miał wymienione 50 części po dzwonie.
Sprzedający przyparty do muru przyznał się do "przytarcia lewego boku"
Co za mendy sprzedają te samochody. Gdyby nie sprawdzenie po VIN to bym pewnie na Śląsk dymał, żeby go obejrzeć.
chociaz czy przytarcie blachy odrazu dyskwalifikuje?
do przytarcia przyznaje się sprzedający... a komputer w Salonie Toyoty mówi o naprawie powypadkowej przy 4000 przebiegu, w którym wymieniono 50 części.
Anjas mogłeś pisać na gg zebym jechał looknac furke
już za późno na pomógł
a tak serio to dzięki, ale niestety toyka się okazała parchem paskudnym
_________________ Poznań: 22,5cm
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Śro 17 Paź, 2007
pwoiem tak wychodze z załozenia ze po auto nie ma co sie pchac dalej niz 50km od miejsca zamieszkania
Andrzejku ja bym pomyslal jednak nad TYPE R'em za podobna kase mozesz miec naprawde dobry egz. ,zawsze moge cos pomóc w AUTO PLAZIE u chlopaków w komisie przy salonie H
Andrzejku ja bym pomyslal jednak nad TYPE R'em za podobna kase mozesz miec naprawde dobry egz. ,zawsze moge cos pomóc w AUTO PLAZIE u chlopaków w komisie przy salonie
TypeR jest zajebisty, ale chyba trochę za bardzo hardcore'owy jak dla mnie... Tzn. dla mnie byłby OK, ale obawiam się, że moja Agnieszka mogłaby mieć z nim problemy a to ona ma docelowo, w przyszłym roku jeździć tym samochodem, a ja tylko "z doskoku".