auto: maluch
silnik:: jeden sześć
moc: okurzaczkm Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Lip 2006 Skąd: Zachodniopomorskie
Wysłany: Śro 17 Paź, 2007
Fajnie zrobione foty Ja mam model Audi Rosemeyer czy jak to tam się pisze. Trochę podobny z kaształtu ufolot tyle ze to współczesna wizja marki Audi na srebną strzałe z lat 30 tych. Oryginalne siedział tam 16 - cylindowy potwór :547:
mikson [Usunięty]
fotki nie moje ale tez moge trzasnac
tak jak pisalem, wlasnie mnie kreca takie klimaciki prawdziwych aut tamtej epoki przed i powojennej - srebrne strzaly polerowane aluminium , klimaty avus
a ten spyder mial chyba silnik 1.5 110KM przy 6200 przy masie 600kg to byla wersja uliczna bo torowa byla mocniejsza , przez wiele lat od 55roku byl najlepszym autkiem torowym , z numerem 130 nawet James Dean sie scigal, jego nastepca to chyba porsche 718
jest pare moich typow ktore w miare mozliwosci chcialbym aby dolaczyly do mojej rozpoczetej kolekcji
auto: maluch
silnik:: jeden sześć
moc: okurzaczkm Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Lip 2006 Skąd: Zachodniopomorskie
tak sobie właśnie myślałem czy to aby nie w tym modelu zginąl w wypadku
mikson [Usunięty]
"Prowadził intensywne, ryzykowne życie. Uwielbiał szybkie samochody i motocykle. Czasem zabierał na przejażdżkę kogoś ze znajomych, ale brawurowa jazda często zamieniała się z przyjemności w koszmar. Jakby złośliwie lubił napędzać innym strachu."
auto: Civic / Copen
silnik:: b16a
moc: 167 KMkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Skąd: Warsaw city
Wysłany: Czw 18 Paź, 2007
Mikson super ci to wychodzi! Fajny ten filmik na stronie CMC.
Chociaz wydaje mi sie ze gdzies tu jest zatracona cala zabawa. Bo fajnie bylo by samemu takiego SLRa skladac a nie kupowac juz gotowego a z drugiej strony niesadze tez aby skladanie modeli przez tych azjatow bylo dlanich takie pasjonujace skoro to ich praca i codziennie to samo robia
_________________ STICAR.pl - Grafika samochodowa
"I couldn't repair my brakes so i made my horn louder"