Chrzanek nie wie co to jest bej i moze jest jeszcze ktos kto nie widzial nigdy Johnnego?
Moj odwieczny faworyt, ogladalem regularnie gdzies do matury. Rowniez za sprawa talentu Marcina Kudelki - polskiego aktora (ktory na codzien do nas mowi zawsze i wszedzie [glos mcdonaldow, knorra, lotto, radiostacji wszystkiego]). To byl pierwszy jak nie jedyny polski dubbing ktory nie ujmowal a nawet dodawal cos samej kreskowce. Amerykanski johnny to taki frajerek, dupek ktorego generalnie sie nie lubi, natomiast naszego johnnego nie mozna nie lubic
Bardzo lubie
Stare serie i nowe roznily sie tak jak w przypadku toma i jerrego - totalnie co innego. Stary jest bardziej okragly, bardziej dla dzieci, nierealistyczny. Nowy miejscami troche przypomina south park w wersji super light bo najwiecej z niego wyciagna dorosli.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Sob 20 Paź, 2007
Johnny restepka!