Gosciuwa mu sprzedala adidasa (w sensie zlapal hiva)
3%
[ 1 ]
Zrobil jej bachorka
36%
[ 11 ]
Zlapal grzyba
6%
[ 2 ]
Pomylil panne ze swoją starą
20%
[ 6 ]
Zrobil jej dirty-sancheza i sie jej podobalo
6%
[ 2 ]
Nalał jej na klate i sie jej nie podobalo
6%
[ 2 ]
Okazalo sie ze ona tez ma malego
10%
[ 3 ]
Zrobila mu motorówke w cyce
10%
[ 3 ]
Głosowań: 19
Wszystkich Głosów: 30
Autor
Wiadomość
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Sob 20 Paź, 2007 [f] Wpadka (Knocked up)
wiemy dla kogo jest ten film ale nie ze wzgledu na umyslnosc czy nie tylko na tematyke.
Ben Stone to pozbawiony ambicji i jakiegokolwiek kierunku w życiu zwykłego faceta. Do tej pory żył on w świecie fantazji seksualnych, aż do dnia, kiedy nieoczekiwanie udało mu się trafić do łóżka ze wspaniałą dziewczyną - ucieleśnieniem marzeń każdego faceta. I wszystko byłoby w porządku, gdyby nie to, że szaleństwo jednej nocy kończy się ... wpadką.
ZGADNIJ JAKAA!!!!!??? -> patrz -> kulturalna ankieta
reżyseria: Judd Apatow
scenariusz: Judd Apatow
obsada: Katherine Heigl, Seth Rogen, Leslie Mann, Paul Rudd Więcej >>
szczegóły: komedia, USA, 2007, 129 min
strona oficjalna: www.knockedupmovie.com
polska strona oficjalna: www.wpadka-film.pl
premiera, dystrybutor: kino (USA): 01.06.2007, Universal, kopii: 2871
kino (Polska): 05.10.2007, UIP, kopii: 50
bylem w czerwcu, fajny filmik polecam
Film tworcow 40letniego prawiczka - aktor ogd glownej roli mial byc ten sam ale zagral evana wszewchmogacego. Dzisiaj ta ekipa robi film za filmem i bardzo zajebiscie szlo zarowno Knocked up jak i pozniejszemu Superbad w ktorym glowna role zagral ostani gruby kredziorek. zreszta zajebiscie smieszne.
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Sob 20 Paź, 2007
jesli znacie jeszcze jakies inne mozliwosci do ankiety to dajcie znac dobre beda uzupelniane. glosujcie!
Superbad w ktorym glowna role zagral ostani gruby kredziorek. zreszta zajebiscie smieszne.
otoz to :564:
a kej marta to rozszyfrowalem!! wiem kim jestes!!! Z angielszczone od 1szej litery imienia i poczatek nazwiska! Mam Cie!!!!! W Londynie siedzisz to takie wplywy juz.... Ale milo ze w ostatniej chwili opublikowales list do kaczora i wyznales swoje poparcie dla platformy :564:
a kej marta to rozszyfrowalem!! wiem kim jestes!!! Z angielszczone od 1szej litery imienia i poczatek nazwiska! Mam Cie!!!!! W Londynie siedzisz to takie wplywy juz.... Ale milo ze w ostatniej chwili opublikowales list do kaczora i wyznales swoje poparcie dla platformy :564: