auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 21 Cze, 2007
Generalnei to strasznei cieżko o te felgi i także bardzo mocno trzymaja cene, tutaj na forum chyba Grzech chciał sie pozbyć swoich wiec uderz do niego na pw. Ewentualnie jak masz kogoś w angli to tam są łatwiej dostepne, zawsze jak wchodze na angielski ebay to jest jakiś komplet.
p106rallye [Usunięty]
Wysłany: Czw 21 Cze, 2007
Wujek chyba jesteś też na club106.pl z tego co widziałem.Tam ogłoszenie dał Marcin Opałka (opał) i miał pełno tych felg.Zagadaj do niego na pw,może jeszcze mu trochę zostało.
wujek [Usunięty]
Wysłany: Pią 22 Cze, 2007
opał do mnie pisał, ale 100zł/szt. jak dla mnie dużo. Felgi będę potrzebował na zimę, więc mam trochę czasu może uda się coś znaleźć. Mój kolega znalazł taki komplet w dobrym stanie za 250zł...
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 23 Paź, 2007
Powiem Ci że znalazłem na forum 106club.pl u jegnego gościa z warszawy, powiedział że od 50 zł nawet może mi sprzedać sztukę, bo mnie interesuje bez opony i może być w kiepskim stanie, bo sam będe sobie malował na biało
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY