auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 25 Paź, 2007
Moja wypowiedz nie bazowala na automaniaku, tak jak napisalem byl to dodatek moim zdaniem smieszny do calej opini.
No i merytorycznie prosze, ja podalem dlaczego nowy jest gorszy, wiec niech mi ktos powie w jaki sposob auto ciezsze o 100 kilo na gorszym zawiasie z tylu ma byc lepsze?
eM no dajesz, masz jakie[ argumenty, czy jak zwykle musi byc lepszy bo to honda ?
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pią 26 Paź, 2007
saxorulez - aha to ja juz nic nie mówie
loko - ja tylko powiedziałem ze automaniak z maznasem jest ble. Nic o hani nie mówiłem.
Chrzanio - 2.2cdti podobno baaaaaaaaaaaaardzo dobry silnik w dyszlu
Nowy Type R jest wolniejszy na krętym i na prostej od starego. Testowali w gazecie Sport Auto(estuja fury na Nurburgring i Hockenheim)... Napisali, że nowy już nie taki kozak. Aaa, na krętym klepnął go golf V gti, a stary Type R ruchał golfika jak chciał. Ta gazetka dość ogarnięat jest i raczej w to wierzę...
Co do diesla i Type R, do streetracingu może się to nada, ale w rajdach diesel nigdy się nie sprawdzi, więc ja się nie martwię... Były juz próby i nic z tego nie wyszło.
Michał napisał/a:
loko - ja tylko powiedziałem ze automaniak z maznasem jest ble. Nic o hani nie mówiłem.
Spoko w poscie powyżej napisałem zeby eM dał jakieś argumenty bo to włąśnie on słyszal ze podobno jest inaczej , tylko jak na razie nie napisał gdzie co i jak wiec ...
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Loko napisał/a:
Michał napisał/a:
Spoko w poscie powyżej napisałem zeby eM dał jakieś argumenty bo to włąśnie on słyszal ze podobno jest inaczej , tylko jak na razie nie napisał gdzie co i jak wiec ...
Czekam na nastepny odcinek automaniaka, podobno mają zmienić zdanie
Hahaha no to teraz poległeś na całej lini wiedziałem ze twoja opinia jest typu "nowa honda jest najzabebistsza na świecie, za bardzo nie wiem czemu, ale to honda wiec musi być" zero argumentów, wiec nie ma o czym gadać
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Loko napisał/a:
Hahaha no to teraz poległeś na całej lini wiedziałem ze twoja opinia jest typu "nowa honda jest najzabebistsza na świecie, za bardzo nie wiem czemu, ale to honda wiec musi być" zero argumentów, wiec nie ma o czym gadać