auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Czw 25 Paź, 2007 wspomaganie kierownicy
mam maly problrm.
a z racji tego,ze jest tutaj duzo ludzikow jezdzacych francuzami,to pewnie mi doradzicie.
jakos ostatnio jak rano odpalam samochod to wyje mi delikatnie wspomaganie.
obejrzalem wszystko,nasluchiwalem i nic mi do glowy nie przychodzi.
sprawdzalem poziom plynu i jeszcze jest nad minimum.jutro chce kupic tylko nie do konca wiem jaki.
a z drugiej strony to az mnie ciarki przechodza,no bo mnie nastarszyli,ze pompe szlag trafia.
prosze o info jaki plyn wlac i czy to moze byc pompa.
p.s.jak samochod sie troche rozgrzeje to nie me wycia,tylko wtedy kirdy skrece na maxa i przytrzymam kierownice.
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 25 Paź, 2007
Plyn orginalnie to jest total fluide atx z tego co pamietam jakies 25 pln za litr.
o a pompy tak jak ktos ci powiedzial podobo lubia sie konczyc w saxofonach.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pią 26 Paź, 2007
juz sie najarałem ze dostane pomógł a tu HUJ
ale ci powiem zebys nie srał po gacioszkach.
Jak ci padnie wspomaganie to są dwie opcje:
1. pompa - płacz i łzy, harakiri , równorzędne przespanie sie z grubą babą z wąsami
2. popsuta stacyjka - to juz luz. Ja miałem tą drugą opcje, adas mi to zrobić w 30 min, 50 zeta zaplaciłem.
daj mi pomógł, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Michał napisał/a:
juz sie najarałem ze dostane pomógł a tu HUJ :D
Jak ci padnie wspomaganie :D to są dwie opcje:
1. pompa - płacz i łzy, harakiri , równorzędne przespanie sie z grubą babą z wąsami
2. popsuta stacyjka - to juz luz. Ja miałem tą drugą opcje, adas mi to zrobić w 30 min, 50 zeta zaplaciłem.
michal o co ci chodzi z ta stacyjka????
bo chyba nie kumam.
czyli co ci adam zrobil????
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
u mnie w R19 pompa buczała zawsze przy starcie a potem było cicho. jeśli tak masz to olej sprawę, bez wspomagania też się da jechać a pompa to nie majątek
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Michał napisał/a:
hehehe
bo dobry teks walnal.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
OSKAR napisał/a:
Michał napisał/a:
michal o co ci chodzi z ta stacyjka????
bo chyba nie kumam.
czyli co ci adam zrobil????
jak ci padnie wspomaganie to bardzo mozliwe ze stacyjka ci sie zepsuła a nie pompa wspomagania. Jest to dosyc czeste zjawisko, tak przerycztałem na sax-p.com . I wtedy jedziesz do adasia a on to ogarnia w 30 min ( jakies przejście robi kabelkiem gdzieś tam , nie wiem, nie znam sie )
ogarnij życie :DDDDD
okkkk.
teraz rozumiem :652:
dzieki dzieki
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Sob 27 Paź, 2007
Grzech ziomie
Kiedy to bylo
Teraz mam jeszcze jeden na zbyciu.
Jak jeśli jesteś interesantny to PW i sie dogadujemy
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
Ref [Usunięty]
Wysłany: Wto 30 Paź, 2007
Moja jest po regeneracji, bo poprzednia sie spalila. 15kkm bez najmniejszych problemow poki co. Wiec jesli ktos chce zregenerowac to zapraszam na priv po namiary.