No i po robocie
Wczoraj zrobilem przeglad kolejnej preludy i okazalo sie ze byla w lepszym stanie niz ta wisniowa z zeszlego tygodnia. Dogadalem sie z wlascicielem i jutro odbieram nowa furke... Ciesze sie jak dzieciak
Dzięki, dzięki... Na żywo też prezentuje się super.
Rzeczywiście jakieś fajniejsze felgi będę musiał zapodać, ale nie od razu. Poczekam aż mi się opatrzy.
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Wto 14 Mar, 2006
anjas napisał/a:
Dzięki, dzięki... Na żywo też prezentuje się super.
Rzeczywiście jakieś fajniejsze felgi będę musiał zapodać, ale nie od razu. Poczekam aż mi się opatrzy.
faelga tak.. zawias nie.. auto ma być na codzień... szkoda psuć komfort jazdy.
TS'a można obniżać i tuningować itd itd
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 14 Mar, 2006
Autko zewnętrznie wygląda elegancko i mi się bardzo podoba. co prawda w wisniowej środek był kremowy czyli ładniejszy , ale jeśli stan czarnej jest lepszy,to wybór jest oczywisty
Gratuluje udanego zakupu.
Ciekawe co z nim nie tak, bo już dośc długo jest na ogłoszeniach, a swoją drogą to musi nieźle zapieprzac. Wie ktoś jakie zmiany są w silniku RC w sosunku do s16??
[ Dodano: Pon 20 Mar, 2006 ]
Co prawda to nie hot hatch, ale że już preludki były to wrzuce jeszcze tą, bo sie normalnie zakochałem w niej od pierwszego wejrzenia
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006
u mnie na rewirze stoi 106 zolta - slicznie wyglada - tylko nie wiem jaki silinik bo nie bylo okazji sie przyjrzec ale z importu jest - jak bede cos sie turlal dzisiaj to zekrne na nia
trzeba dodac ze jak jakies auto jest zolte to je napewno zapamietam.. rozumiecie chyba