[quote="JIMEK"]z radiostacja bylo tak - najpierw RADIOSTACJA HARCERSKA -> ROZGLOSNIA HARCERSKA i potem wrocili... ktos pamieta makakofonie?[quote]
makakofonia baby, have fun ale wolałem wtedy słuchać Mocenj Nocy Anzelma w nocy. Moi kumple grali audycje w rozgłośni, potem przenieśli się do 94 (grali starego dobrego rocka) ale obecnie nie ma już klimatu na audycje tematyczne więc nie grają
zajac [Usunięty]
Wysłany: Sob 10 Lis, 2007
o tak .. makak to byl gosc ..
oczywiscie tez pozwolilem sobie zaznaczyc Radiostacje
radio zet
i radio kampus...
No coz .. Radiostacja dluga droge przebyla i przyznam ze bardzo brakuje mi jej poprzedniej formy i tresci ale teraz tez jest ok.. dobra na stanie w korkach szczegolnie przy zjezdzie z siekierkowskiego na ursynow
p106rallye [Usunięty]
zajac napisał/a:
o tak .. makak to byl gosc ..
Dlaczego był ? Makakofonia przecież teraz jest w Antyradiu.Ja słucham głownie Bis'ki.Wg mnie jest to najlepsze polskie radio.Dla mnie jest to odpowiednik Radiostacji z najlepszych lat czyli 2000-2002.Teraz Radiostacja tematycznie to wieś-disco stacja.Antyradio jest nie tylko w Wawie i na Śląsku ,ale także w Kraku ,Zagłębiu i na Podbeskidziu.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
biska się mocno zapuściła, poza tym u mnie w okolicy po akcji alokacja nie jestem jej w stanie łapnąć należycie
Moim faworytem jest radio bawełna ( www.radiobawelna.com ), ze stacji "nadajnikowych" - raczej trójka
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
antyradio to jest to:):):)
no i jeszcze eska rock.dobrze greaja.
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: Civic / Copen
silnik:: b16a
moc: 167 KMkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Skąd: Warsaw city
Wysłany: Nie 11 Lis, 2007
ps napisał/a:
u mnie PIN - bo wiem ze nigdy nie puszcza szitu, kampus - jedyna prawdziwa alternatywa, mnogosc nowych/swiezych gatunkow...., na trzecim mijescu trojka, ale bez specjalnego przekonania.
No i rzeczywiscie - kiedys non-stop radiostacja. Uwielbialem ich. Pelen spontan i luz, mega interaktywnosc. Kiedy koledzy sluchali rmf, zet itd, ja katowalem 101,5 - electro albo drum 'n' bassowe sety didzejskie o 17:00 - teraz to nie do pomyslenia. Wszyscy mowili, ze to szit, ale wielu nawreocilem Zajebisty program poranny z szalonym Szaja, no i kultowa lista przebojow prowadzona przez Pawla Sito - najstarsza ze wszystkich w polskim radiu. Co tam sie utrzymywalo tak rekordowo dlugo na topie?? Aaa - Konfrontacje Kalibra44. Aga Sielanczyk, Kasia Szydlowska.. To byly czasy...
no to mamy dokladnie takie same zdanie :564:
O starej radiostacji mozna mowic duzo i to duzo dobrego i uwazam ze obecna "radiostacja" powinna zmienic nazwe ze wegledu na szacunek do ludzi ktorzy ja stworzyli (jak Pawel Sito)a sami niech sie nazwa Rozglosnia Dresiarska
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Nie 11 Lis, 2007
...później Sito miał w tv następcę radiostacji - 4fun tv, no i zrobiła się eska-tv :573: