Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
III "GRAND PRIX" O PUCHAR PREZESA TARGÓW CEE BTF -
Autor Wiadomość

Marek23 
Gonna giv'm a cziken?

auto: gc8r
silnik:: 2.0
moc: 280km

Wysłany: Sob 17 Lis, 2007   

Refik, mogę kasować Twoje posty, ale nie robię tego. Masz samochód którym 3 lata się ścigałem po różnych rajdowych imprezach, a że mało ich na forum, to Cie troszkę lubię misiek. Ale jak nie masz nic konkret do napisania to nie pisz, bo to do niczego nie prowadzi.
Jeszcze się kiedyś na spocie spotkamy i będzie Ci przykro, że tak miłej osobie jak ja próbowałeś docinac. U felling me?

Ref
[Usunięty]

Mareczku, mozesz kasowac moje posty, ale tego nie robisz - fakt, ze 3 lata miales taki samochod i scigales sie nim po roznych rajdowych imprezach nie ma zadnego znaczenia. A na Twojej sympatii nie zalezy mi nijak. Stwierdzilem fakt, ze Marcel mial kontakt z kraweznikiem. Tyle. A Wy zaczeliscie kompletnie bez zadnego zwiazku pytac mnie o wyniki, czy jezdze, gdzie jezdze etc. Ja nie musze jezdzic, ja nawet nie musze miec prawa jazdy, zeby opisywac zdarzenie ktorego bylem swiadkiem. I dziwi mnie Wasza krucjata z piana na ustach, bo pojawila sie o tym incydencie wzmianka, oraz bezsensowne docinki jakie sie pojawily. Jeszcze sie kiedys spotkamy na spocie i bedzie Ci przykro, ze tak milej osobie jak ja probowales docinac. U feeling me ?

Marek23 
Gonna giv'm a cziken?

Ref,już nie pierwszy raz próbujesz dogadywać... Już była sprawa, że niby ktoś od nas gdzieś jechał i przegrał z Twoim jakimś tam kolegą. Potem wyszło, że to nie był koleś od nas i wgóle Ci się popieprzyło. Ja Marcela lubie, koleś uczy się rzemiosła rajdowego i idzie mu coraz lepiej. Po drugie znam historię bordowego saxo Michała i tego, że obecny właściciel to właśnie Twój ziom. On tu się bardzo nieładnie zachowywał i to nie tylko wedle mojej wysoce nieobiektywnej opini. Więc daruj sobie, bo już mi ręce opadają.

Jest dużo tematów na tym forum, zapraszam.

Marcel
[Usunięty]

Wysłany: Nie 18 Lis, 2007   

Ref napisał/a:
Marcel - Czy ja mam jakis problem ? Ja jestem absolutnie bezproblemowy, ale wydawalo mi sie, ze ow "incydent" wart jest wspomnienia, dlatego o nim napisalem.
Swoja droga zastanawia mnie co to za mechanik ktory nie zauwaza, ze masz rozpieprzone wodziki i wypuszcza w takim stanie samochod.

no to bardzo sie ciesze w takim razie .... :P

Nie widze tutaj problemu mechanika a raczej zmeczenia materiału i nie tobie tutaj Ref oceniac prace mojego mechanika .... poza tym na SL3 poległy inne załogi ;)

Marcel
[Usunięty]

Wysłany: Pon 19 Lis, 2007   

mało zdjec było z rajdu , ale mam 2 by Karolina

Marek23 
Gonna giv'm a cziken?

Ładna elektrownia...

Marcel
[Usunięty]

Marek23 napisał/a:
Ładna elektrownia...

Ładnie to ona świeci :D

jak ja wyłaczalismy to nie wiedzielismy czy mamy swiatła drogowe .....

Marcel
[Usunięty]

Wysłany: Wto 20 Lis, 2007   

o to jeszcze MY :)

Marcel
[Usunięty]

Wysłany: Pią 07 Mar, 2008   

krótka relacja w tv internetowej http://www.tvfair.pl/stro...99&sit=409&za=1

Odpowiedz do tematu