Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 18 Kwi, 2006
Wiesz co trzeb by było zadzwonić do kolesia i zapytać czy pasują do skorupy na maskę
Fajnie to wyglądało ,ale czy można sie poruszac po drodze bez problemów tzn. z Policja???
miłosz [Usunięty]
Drogi Michale-rajdowe lampy w dobrej cenie znajdziesz tu:
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
o !! o !! Milutek jest
ziombel , ty jako hardkorowy kjsowiec napewno jedziłeś z takimi lampami. Duzy jest opór powietrza i świst przez nie ??
miłosz [Usunięty]
Aż taki hardcorowy widać nie byłem ,bo lamp nie posiadałem... Szczerze mówiąc nie zastanawiałem się nad kwestią odgłosów jakie to wydaje, ale coś tam pewnie świszczeć może... Ale Michał-przy Twoim sprzęcie grającym nic nie będziesz słyszał. A jeszcze jak dołożysz do tego wydech, to już w ogóle możesz wkładać każdą elektrownie
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Dobra, paląc szluga w przerwie w robocie pomyślałem sobie . K***WA , jak ja to będe myć w zime ? Jedze na myjki automatyczne, moze mnie spokać taka sama przygoda jak miksona
Czekam na następne opinie czy nadaje sie taka skorupka czy nie
miłosz [Usunięty]
Ej Ziom!
Albo wygoda, albo wygląd... To tak jak zakładasz swoją boską marynarke na piątkowy wieczór-ciśnie i pili w plecki, ale wyglądasz bosko. Z elektrownią jest podobnie-suki Cie mogą shaltować, na myjkę automatyczną nie pojedziesz, więc generalnie jest to dość 'niewygodne'. Ale wygląd jest kozacki i to jest dla mnie kwestia niezaprzeczalna...
Wygląda dobrze... Nie ma się co spodziewać jakiejś niesamowitej jakości, ale odlew to odlew, powinien robić robote... Zwłaszcza za takie pieniądze można się skusić....
A-Michał-Ty chcesz to robić na osobnej masce, czy wiercisz bez zmiłowania tę co masz..? (w sumie masz już doświadczenia z jej maltretowaniem po niedawnym montażu rozpórki...)
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
A to jak to jest z tymi pałami?? Mogą Cię przetrzepać już za samo to ze masz elektrownie na masce, czy dopiero jak świecisz??
miłosz [Usunięty]
Wiesz co - szczerze mówiąc nie znam konkretnego artykułu w Kodeksie Drogowym za który mogą coś Ci zrobić... Prawda jest taka, że oni potrafią podciągnąć daną rzecz pod każdy paragraf jeśli tego akurat potrzebują...
Mogą chociażby stwierdzić, że jest to nieoryginalny element zawierający ostre krawędzie, a w dodatku wystający poza obrys samochodu (a to rzeczywiście jest niedozwolone)
Ale jak oni chcą to przyczepią się o wszystko, więc nie należy się za bardzo przejmować...
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
No to chyba najlepszym rozwiązaneim problemu z panami niebieskimi i problemu michała z myjką było by załozenie elektrowni na zapinkach, tak żeby tało się ją zdejmować.