auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Wto 27 Lis, 2007
w moim przypadku to najbardziej stosowna fotka - mój podobno jest, niektórzy nawet twierdzą, że go widzieli
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Śro 28 Lis, 2007
Stare, ale jare Tego czasu mialem jeszcze r19 a to szare r5 gte jakos wtedy oddalem ziomkowi do uzytku.
Bylismy w kinie, wychodzimy, a tu parenascie centymetrow sniegu! Drogi calkiem zasypane, pieknie.
Wiec pojechalismy do mnie po r19 a pozniej na wspolne upalanie.
Jak widac, halogen w r5 nie dziala: ziomek nie wytrzymal cisnienia i polamal zderzak
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
jeszcze z zeszlego roku.ale niedlugo bedzie z tej zimy.
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
mój hotheczyk w zimie spędza czas aktywnie - więc jest brudny jak cholera.
Zimowe koła to fabryczne, średnio urodziwe alu z oponami toyo snowprox 185/60R15.