Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 Best Hot Hatch 2007
Jakoże ten rok powoli dobiega końca, mam propozycje, żeby zrobić mały konkurs w formie ankiety, na najładniejszy samochód roku 2007 z naszego forum. Nie każdy opisuje swoj samochod w dziale "Pimp my Ride"", więc proponuje, aby zrobić litę chętnych (nick, samochód), którzy chcieliby brać udział w tym "konkursie", a nastepnie o założenie specjalnego tematu. Zakładając nowy temat, w pytania ankiety wstawi nicki użytkowników i ich samochody, a osoby znajdujące sie na tej liście wrzucą jedno, dwa zdjęcia swoich samochodów w nowo założonym temacie. No i zaczniemy głosowanie
P.S. przy głosowaniu proponowałbym brac uwage na mody, jakie użytkownik wykonał zarówno wizualne jak i mechaniczne
P.S. 2. Z tego co wiem, jest taka opcja, zeby ukryc wyniki głosowania do zakonczenia ankiety, mysle, ze to by tez podniosło troche emocje
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Wto 27 Lis, 2007
chyba spora większość osób czyta pimpy, wie co i jak, także fajna sprawa była by
chociaż pewnie i tak kondzia Astra Kombiwagen wygra, ale może ktoś go pokona jakimś cudem
wydaje mi się że 10 kandydatów to max co powinno być