auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
Wysłany: Pią 30 Lis, 2007
mikson napisał/a:
ja jako pierwszy opisalem bar sushi na chlodnej
ale opisze jeszcze jeden , na wiertniczej w kierunku wilanowa po lewej stronie jest taki grill sushi czy cus, zarcie jak wszedzie tylko ze rybe grubo kroja co ja akurat lubie ceny porownywalne sam lokal bez klimatu, sredniawka ale blisko mam
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Sob 01 Gru, 2007
lenny napisał/a:
Maguro na Wilczej ...
przyznam szczerze ze bylem wczoraj ..... i :
- sam wystroj BDB
- obsługa dost
- sushi dost+ (chyba trafilismy na słaby ryż ....) zupka dobra
Sqad [Usunięty]
Wysłany: Pon 10 Gru, 2007
A czy ktoś był na sushi w restauracji przy Arkadii w Warszawie?? jestem ciekaw waszych spostrzeżeń. W innych knajpach tego typu nie byłem więc nie mam skali porównawczej.
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 31 Gru, 2007
FreeMan napisał/a:
lenny napisał/a:
2 moje debeściaki:
Maguro na Wilczej i jedna taka w podwórku przy Nowym Świecie...
poprosimy linki....
mysle ze z ta przy Nowym Swiecie to Lennemu chodzilo o Besuto. Bylem tam dzisiaj na randce i jestem mega zadowolony. Jezeli ktos szczegolnie lubi maki to bardzo pozytywnie polecam. Mimo ze 99% chodze do sushi 77 to tutaj bardzo milo zaskoczylo mnie ich menu. Maki w kazdej postaci zaje......... - polecam
Ja ostatnio czesto chodze do 77 na polnej. Mam 50m od roboty i maja dosc przyzwoite zestawy "lunchowe" za 29PLN. Moze o cenach nie wypada mowic ale jesli ktos jada czesto moze sie to odbic na jego portfelu.
Bylem tez w sushizume na tarchominie, zamowilem zestaw tenshi. Maki ok, california maki z lososiem to mistrzostwo swiata. Minus knajpy to stosunek cena/lokal. Restauracja trudno ich nazwac.