auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm Pomógł: 36 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Skąd: Katowice
Wysłany: Nie 15 Sty, 2012 Robimy się na Kate Moss
Dobra jak się rzekło temat dla motywacji.
Początek roku 96kg/1,83m.
4 stycznia zacząłem robić badania okresowe, które ze wzgledu na charakter mojej pracy są dość szczegółowe, no i wyszła kapa, dlatego mocne postanowienie poprawy
Stan na 15.01 - 92,5 kg. Będe aktualizował bez ściemy.
KarQ i pozostali dajecie swoje osiągi, za pewien czas zbadamy, kto wytrwał przynajmniej do końca pierwszego kwartału
U mnie na początku zeszłego roku na wadze wybilo 92 kilo. Zdecydowanie za dużo. Kiedyś co prawda wazylem 93 ale wtedy ostro pakowalem i byłem miszczem dwuboju na uniwersjadzie
W każdym razie postanowiłem odstawić słodycze, słodkie napoje, nie zrec po 18-19.00 i generalnie zdrowiem się odżywiać. Aha, i codziennie się wazylem, bo to mnie motywowalo.
Waga spadała regularnie ale skokowo, czasem 2-3 kilo w kilka dni a czasem sporo przestoju. Po pól roku wazylem jakieś 84 kilo, po nie złym roku jakieś 78-79 i na szczęście już od paru miesięcy ta waga się utrzymuje.
Ze sportów zapierdzielam regularnie w Modern Warfare a ostatnio w Skyrim.