faktycznie ja tez znaleźć nie mogę, a z tych tematów raczej nic nie wynika... uderzę na priv do poprzednich właścicieli
Autko chyba u nas jest MEGA egzotykiem, bo nigdzie na żywo nie widziałem, w necie info żadnych, a i o jakichś właścicieli trudno... a szkoda, bo pomimo że wiekszość osób mi odradza i mówi, że wygląda do d..., to mi się podoba i ma w sobie coś fajnego. To tak trochę mi się kojarzy, z małym Tamagochi albo Pokemonem Pikachu
Autko chyba u nas jest MEGA egzotykiem, bo nigdzie na żywo nie widziałem, w necie info żadnych, a i o jakichś właścicieli trudno... a szkoda
ja czasem widuję, może nie zwracałeś uwagi
Zgłoś się do mikana, jeździł trochę takim ignisem. Jego kolega ścigał się takim autkiem w kajtkach i chyba trochę "rajdował"
Moim zdaniem całkiem fajny samochodzik, z tego co słyszałem zupełnie bezawaryjny. Osiągami nie zachwyca ale może zaskoczyć
Rozglądałem się na maksa ale w Wawie chyba nie ma takiego cudaka... co do osiągów,no właśnie na papierze szału nie robi 8,9s do 100 i 185km/h Vmax, ale bardziej interesuje mnie to jak to jeździ i jakie są subiektywne odczucia z jazdy, no bo wiadomo że czasem autko ma mega osiągi a za kierą człowiek prawie usypia, a czasem auto wolniejsze daje tyle frajdy i takie poczucie szybkości za kierownicą że miliony koni nie są potrzebne.
To auto w moim odczuciu bardzo "przypomina" Yariske TS, podobna moc, pojemność, masa, rozmiar....
Pozatym ma wiele plusów, niezły rocznik za małą kaske, małe spalanie i wspomniana wcześniej bezawaryjność...
Nie ukrywam, że podoba się też mojej żonie Mnie urzeka w nim to co już wcześniej napisałem, jest taki.... hmmm, japoński w pozytywnym znaczeniu tego słowa. Taki pokręcony, niby sportowy ale nie do końca poważny...
Chociaż trochę bardziej ciągnie mnie do innego samochodu... "choruję" od jakiegoś czasu na Astrę OPC1