auto: RS
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Wysłany: Czw 08 Sty, 2015
Emeryt i tak was robi w balona bo on nie ma Clio II phII
Btw jest to chyba pierwszy od lat temat techniczny gdzie nie ma spamu i pytający uzyskał pomoc hahaha.
To forum schodzi na psy!! Wstydźcie się!!! Wyszarzyć tych co pomogli a Emeryta na niebieskiego
auto: rs
silnik:: benz
moc: miljonkm Pomógł: 10 razy Dołączył: 15 Kwi 2012 Skąd: kk
Wysłany: Czw 08 Sty, 2015
koma600 napisał/a:
a jak one się zatną to już do wyrzucenia jak to jest?
Można je reanimować, co nie jest zbytnio najlepszym rozwiązaniem(na dwoje babka wróżyła czy bedą chodzić czy nie ale można zawsze spróbować), u mnie na prawie rok dało radę, a jak problem powrócił w kolejnym sezonie to wyje#em te wtryski w kosz i kupiłem nowe coby nie wracać już do tego.
#ekspert modeoff
A następnym razem skoro trzeba trochę pospamowac to zanim napisze cos na temat to obiecuje wstawiać kolejno losowo wybrane emotikony
Wszystkim z tematu pomuka ! Co do koloru pewnie nie doczekam. Za dlugo juz na emeryturze
Mechanicy obstawiali wtryski, pompe, lub kompa...jak sie skonczylo wiemy wszyscy.
Dziwi mnie tylko, nze ja nim wrocilem , zaparkowalem i 3 wtryski stanely? Troche slaba akcja. Stare sie robia te auta, wszystko sie zacznie sypac po kolei... w koncu 6.5 roku go mam