auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Czw 10 Sty, 2008
hola hola !!
miałem wtedy jedyny słyszny samochód !! a nie praco-wóz ( samochód który dowozi mnie do pracy )
gdyby nie te heble , upokorzyłbym marka cos czuje ...
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Czw 10 Sty, 2008
Jesli stalowka ma dosyc duze otwory, problemow nie bedzie.
Do tej pory raz zagotowalem hamulce, tarcze do czerwonosci w R5 (razem z Markiem23 ), wlasnie na stalowkach. Ale heblowanie bylo hardkorowe, wiec to raczej nie wina felg.
Innym razem lakier na stalowkach sie stopil w ciagnietej na linie R19 na odcinku 100km przez gory, ale to inny przypadek.
eM, wystepuja fajne 15" stalowe w renaurach, maja spore otwory i byly stosowane w pucharze clio. Pasuja do cifa, jesli byl bys zainteresowany, moge poszukac.
p.s. Przeciez Darek i Saxoman jezdzili w Lbn na stalowkach, zadnych problemow nie bylo.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pią 11 Sty, 2008
k-mart napisał/a:
eM, wystepuja fajne 15" stalowe w renaurach, maja spore otwory i byly stosowane w pucharze clio. Pasuja do cifa, jesli byl bys zainteresowany, moge poszukac.
ja caly sezon przejezdzilem na semi slikach na stalowkach, w tym kilka razy mini sprinty w lublinie i nie bylo zadnych problemow, ale ja prawie nie uzywam lewej. stalowki maja ten minus ze sa miekkie i po prostu potrafia sie pogiac przy "normalnej" jezdzie i to jest chyba ich glowna wada, ale lublin jest rowny wiec bedzie OK.