auto: maluch
silnik:: jeden sześć
moc: okurzaczkm Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Lip 2006 Skąd: Zachodniopomorskie
Wysłany: Śro 09 Kwi, 2008
wybaczam
alanos [Usunięty]
Wysłany: Czw 10 Kwi, 2008
Do sportu t kupiłbym i tak 17.Tamta felga podoba mi sie ze względu na design.Ta OZowa jakoś nie przemawia mi..jutro w każdym badz razie w piatek montuje millteka
auto: maluch
silnik:: jeden sześć
moc: okurzaczkm Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Lip 2006 Skąd: Zachodniopomorskie
Proste - trzeba być aktywnym na forum, udzielać się, pomagać itp Gdzie trzeba trochę wazeliny, chapnąć komu trzeba , tu i tam krem nivea się przyda
Po jakmiś czasie jak widać bedzie że jesteś "aktywny" nadany zostanie Ci status Przyjaciela HotHatch - zielony kolorek. Wtedy masz wieksze prawa, dostęp do Pimpa itp
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
ale najwazniejsze to.......-klekanie do miecza
oczywiscie tylko borakowi
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
PIJESZ DO MNIE CZY KOŁO MNIE :d :d :d :d :devil: :devil:
BO TO NIE MOJ FURAK I WOGOLE :d :d
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)