auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 13 Paź, 2008
zakładam, że nie widziałeś białej
perełka jest piękna!! ale nei byłbym na tyle odważny żeby zakupić GTA...:) mam w firmie jednego amatora ktory śmiga 147GTA.... koszmarnie marudzi na awaryjność. Twierdzi że czas z funu w stosunku do czasu u mechanika : 70:30...
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
auto: łorm hecz
silnik:: !@#$
moc: 280km Pomógł: 7 razy Dołączył: 14 Lut 2008 Skąd: Warszawa
AndreXSi napisał/a:
Tą z Wrocka w sumie mogę ogarnąć jakoś w tygodniu. Zapodaj tylko jakieś info o aucie, bo znam jedną GTA z wrocka,która ostatnio miała przykry kontakt z ciezarówką, a teraz znowu jezdzi...
Tą z samego Wrocławia to znam. Facet kupił kompletnego wraka 147 GTA i ją odbudował. W międzyczasie miał różne ciekawe problemy. Np. kupił nową skrzynię biegów która miała być 6 biegowa, a okazało się że była 5 biegowa
Co do kolorów które mi pasują to w grę wchodzą czerwony, biała perła i niebieski
Jednak najlepiej jakby była czerwona, bo wszystkie Alfy w rodzinie są w tym kolorze
Dzięki za tak huczny odzew
_________________ mejk yt rejn!
Marcel [Usunięty]
tak po zdjeciach to ta z Wrocławia strasznie straszy w jakim stoi towarzystwie ....
dwa pozostałe modele juz lepiej .... Garwolin blisko wiec moze warto zaczac od tego modelu, bo nauczeni ze dalej niz 50km po auto raczej nie jezdzi
do tej z Marciszowa to ja mam 35km a koledzy z wro. niemal 100km
moge ją oglądnąć w czwartek, cyknąć kilka fotek żebyś miał pogląd na stan wizualny, mechanicznie tylko będe w doopie bo nie jeździlem nigdy taka GTA wiec nie będe w stanie odniesc sie do seryjnego egzamplarza, moge poogladać zewnatrz i sprawdzić to co oczywiste i widoczne