Jak dla mnie to to był sedan albo coupe... Nie chce mi się wierzyć żebym aż tak bardzo się pomylił... A co miał przed FLYER, bo ten co ja widziałem miał W3. Może jakiś koleś ma całą kolekcję FLYERÓW
No to biorąc pod uwagę fakt, że ktoś ze streetracing.pl objechał czerwone BMW z blachami FLYER, ja objechałem czarnego sedana albo coupe FLYER a saxorulez widział czarne combi FLYER, moim zdaniem jakiś FLYER (gość lub firma) ma kolekcję fajnych BMek... Fajne hobby
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Czw 29 Cze, 2006
a ja spedzajac mile chwile oczekiwania na nic dzisiaj w kreatorze mocy jakos natrafilem na wiszace na scianie przykadowe wykresy i jakie auto zauwazylem???
[ Dodano: Czw 29 Cze, 2006 ]
oczywiscie pan ktory napisal FLAYER mial na mysli FLYER.... to ten sam co nazwal moje auto mini moris cuper s
wywiad nie spi... jak tylko jakis pan na miescie podskoczy to tylko kwesja czasu i juz mamy nawet jego wykres i przebieg mocy
aha jak ktos nie rozczyta to z tego co pamietam to to bylo jakies 180KM i okolo 400Nm... sorry za jakosc... tym razem naprawde jest slaba jakosc a nie tak sobie gadam bo chce gadac jaka to mam zajebista komorke...
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
chce go skilować
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
JIMEK [Usunięty]
no teraz nastepnym krokiem dla FBI jest dostanie sie do jakis urzedowych papierow i z # rej dowiedziec sie gdzie mieszka... potem tylko trzeba podjechac i zaczekac... i kill gotowy
jeszcze mozna do biurta numerow sieci TP zadzwonic i z adresu wydobyc jego numer telefonu i podsluchiwac i wykonywac gluche telefony ewentualnie jezdzic wokol jego domu i robic fly by'e godne flayera chcial to ma W3 FRYER (czyt. frajer - przyp red.)
Z tobą saxorulez to gość nie miałby czego szukać...
I dzięki Jimmy za wywiad... Biorąc pod uwagę namierzenie Flyera i informacje o cruisingu Jakartiego postanowiłem przyznać Ci tytuł Pierwszego Szpiega Hot-Hatch, oraz honorową odznakę "pomógł".
W końcu pytałem o tego FLYERA, a Ty mi odpowiedziałeś, nawet z wykresem
... nie, nie, nie dziękuj, ja też się wzruszyłem tą chwilą... :567:
tym bardziej, że to Twoje pierwsze "pomógł".
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Pią 30 Cze, 2006
anjas napisał/a:
No to nawet mocną furkę udało mi się skillować
Z tobą saxorulez to gość nie miałby czego szukać...
I dzięki Jimmy za wywiad... Biorąc pod uwagę namierzenie Flyera i informacje o cruisingu Jakartiego postanowiłem przyznać Ci tytuł Pierwszego Szpiega Hot-Hatch, oraz honorową odznakę "pomógł".
W końcu pytałem o tego FLYERA, a Ty mi odpowiedziałeś, nawet z wykresem
... nie, nie, nie dziękuj, ja też się wzruszyłem tą chwilą... :567:
tym bardziej, że to Twoje pierwsze "pomógł".
widac ze to nie przypadek ze moj numer tel sie konczy na 007
Musze w tej wielkopomnej chwili tez pamietac o 006 czyli Rudeckim... On pomogl mi w przeszlosci rozwiazac kilka innych spraw taki przyklad: http://www.streetracing.p...er=asc&start=45 patrz -> moj 1st post na tej stronie...
ale to bylo w kwietniu i od tego czasu sie troche nazmienialo na swiecie...