auto: w planach
silnik:: 3.8...
moc: dużokm Pomógł: 5 razy Dołączył: 05 Sie 2009 Skąd: Waw/Chełm
Wysłany: Pią 18 Lis, 2011
Anotoś-tak auto seria, ale idzie zdrowo więc nie wiem czy nie ma jakiego bonusa a nigdy nie hamowałem:faja:
No wymienie jeszcze ten popychacz pompy paliwa bo nigdy nie był ruszany.
Czym się objawia jego "koniec"???
Auto sprowadziłem z Dubaju przy przebiegiem ok 50tyś km.Auto było robione na zamówienie (ma nawet specyficzny vin) i nie wiem czy jakiś arabus go nie tjuningował do "driftowania"
Chyba wymienię i ten rozrząd bo koszt nie duży a auto idzie na sprzedaż więc jak zrobie teraz wszystko na tip top to i kaskę lepszą przytulę
Po prostu trochę bardziej klekocze. Popychacz sie przeciera, trzpień wyciera się wałek rozrządu, jeżeli popychacz całkowicie się przetrze silnik może paść. Ja wymieniłem przy przebiegu 100 tys. i nie mam wytartego wałka, ale sam popychacz wykazywał oznaki zużycia. Jeżeli wałek będzie wytarty to widać to na logach.
Jeżeli masz mieć jeszcze trochę to auto, i jest to seria (albo gorzej jakiś kiepski program) to zrób softa. Polecam!:) Pod warunkiem, że zrobisz to w MR Motors (Wawa) albo CompSporcie (Bielsko-Biała, Łódź, Kraków) - ze wskazaniem na tego drugiego.