auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Czw 06 Lut, 2014
Vlodek jeśli wiesz które ASO sprzedało to bez problemów udzielą Ci informacji, w przypadku grupy VW to każde ASO tamtejesze udzieli pełnej historii mailowo.
A przynajmniej do tej pory nie spotkałem problemów jak znajomo coś sprawdzali odnośnie fur z belgii.
auto: E39 523i
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności
ja też sprawdzając kiedyś Saaba napisałem do Belgijskiego ASO bo handlarz nie miał książki...Ale miał za to jakieś papiery z serwisów. Tego samego dnia otrzymałem odpowiedź , ze było u nich ostatni raz rok temu i miało 250 tys km. Cud się stał bo rok później u Pana handlarza miał 200 tys
auto: Reno Sport
silnik:: 1.6
moc: 133km Pomógł: 15 razy Dołączył: 17 Cze 2009 Skąd: przyjezdny
Gdzieś ostatnio czytałem, że w Belgii mają taki system, że jak sprzedajesz samochód, to musisz mieć kwit potwierdzający przebieg itp. Niestety zapomniałem nazwę
Faktycznie Panowie. Byłem dzisiaj coś oglądać i poza wszelkimi kwitami z serwisu miał też ten kwitek co mówicie. Jakiegoś bardzo uczciwego sprzedającego trafiłem, aż się zdziwiłem... Dla kogoś oglądałem, żeby nie było
auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm Pomógł: 36 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Skąd: Katowice
Wysłany: Pią 27 Lis, 2015
Przebieg sprawdzony, we wszystkich miejscach, macher kluczykowo-komputerowy się lekko zdziwił, po czym wyszarpał tunel w jagu xj i zaczął odpalać na krótko